Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban lenni jobb vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lenni jobb vagy szingli, agglegény életet élni a jobb?

Figyelt kérdés
Elsősorban a fiataloktól kérdezem. Én 8 vok fiú. Nekem eddig a komolyabb kapcsolataim rosszul sültek el. Azóta blizok élvezem az életet. Nőket szedek fel hétvégente, és ha vhová hívnak mindig elmegyek. Ezzel szemben a haverjaim egy része komoly kapcsolatban él és olyanok, mint a nyugdíjasok.
2012. febr. 21. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

8????

egyébként kapcsolatban lenni jobb

2012. febr. 21. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Kapcsolatban lenni jobb. Mindig van egy biztos pont.

Biztos, hogy pont ma este (is) lepipáznak. Ennyi...

2012. febr. 21. 17:58
 3/13 A kérdező kommentje:
18 vokXDDD
2012. febr. 21. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Huuu már megijedtem ,hogy 8 éves koroda voltak kapcsolataid.:-)
2012. febr. 21. 18:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek az kell, ami éppen nincs :))

Én speciel megszoktam az egyedüllétet, de ha lenne valaki akivel jó lenne együtt, nem lenne kifogásom.

2012. febr. 21. 18:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Én az egyedüllétre voksolok. Mondjuk nekem ez a "hétvégente nőket szedek fel" mentalitás nem jön be.
2012. febr. 21. 18:01
 7/13 lila nyuszi ***** válasza:
Mindkettőnek meg van az előnye. :)
2012. febr. 21. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:

jaja és mindkettőnek megvan a hátránya is :)

egyedül lenni hosszú távon sz@r, persze legfőképp akkor ha alkalmi kapcsolataid/szexkapcsolataid sincsenek...

ha kapcsolatban vagy akkor pedig olyannal legyél kapcsolatban akibvel viszont szeretitek egymást..és persze nem árt néha a változatosság h ne legyen unalmas..

2012. febr. 21. 18:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Most olyat csináltam 2 barátommal,amit ha nőm van nem tudtam vna. A 3. barátom meg a nője miatt nem jött...
2012. febr. 22. 15:49
 10/13 A kérdező kommentje:
kinek kell párkapcsolat? Nekem nem én ÉLNI akarokXDDD
2012. febr. 22. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!