Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban lenni jobb vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lenni jobb vagy szingli, agglegény életet élni a jobb?

Figyelt kérdés
Elsősorban a fiataloktól kérdezem. Én 8 vok fiú. Nekem eddig a komolyabb kapcsolataim rosszul sültek el. Azóta blizok élvezem az életet. Nőket szedek fel hétvégente, és ha vhová hívnak mindig elmegyek. Ezzel szemben a haverjaim egy része komoly kapcsolatban él és olyanok, mint a nyugdíjasok.
2012. febr. 21. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ez a "kinek kell" azért nem ilyen egyszerű :D relatív ez is.

Nagyon aktuális nálam ez a dolog, mert volt egy csaj akivel csak szexelni jártunk össze, azt hittem ez majd tök jó lesz (persze a szex az is volt :D), mellette eljártam bulizgatni, randizni, de megismertem egy lányt és eszembe juttatta, hogy nekem egy rendes kapcsolatra van szükségem :) és inkább a komoly kapcsolatot választottam a laza "szingli" élet helyett :)

20/f

2012. febr. 24. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Néha ez is jó néha meg az is.Mindkettőnek van előnye meg hátulütője.De azért jobb ha van egy rendes,csinos,megbízható barátnőd.De a szingli lét is jó egy darabig,vagy időszakosan.
2012. márc. 7. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Az attól függ hogy kivel kell élni. Az egyedül szingli életben csak az a rossz ha majd 40 leszel nem lesz senki se, se család, szülők de még barátok sem. Szóval azért 30 után azért össze kell hozni valamit még ha nem is tetszik annyira az a nő aki szalad utánad. Én 40 vagyok rengeteg barátnőm volt jóképű és szingli vagyok . De utólag hatarozottan azt mondom inkább csak 1 nőm lett volna csak az életemben és most lenne rendes életem gyerekeim jövőm. Sajnos idővel más is lesz az egész, ezért nehezebb sokkal ismerkedni meg minden.
2016. máj. 9. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!