Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatot vagy a szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatot vagy a szingli "létet" érdemes inkább választani?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 20:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát azt amelyik előbb jön!
2012. febr. 16. 20:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatot.
2012. febr. 16. 20:44
 3/17 A kérdező kommentje:
Egy kis rövid indoklás is jó lenne a véleményetekhez.
2012. febr. 16. 20:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat. De igazi, őszinte, hosszútávú kapcsolat. Gondolni kell az idősebb éveinkre. Egyedül vs Ketten.
2012. febr. 16. 20:47
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatba az a jó,hogy testileg-lelkileg tartozol valakihez.
 6/17 anonim ***** válasza:
Ne tervezz előre, hagyd hogy sodorjon az élet. (első voltam)
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő.Van,aki nem tud párkapcsolatban élni.Olyan is van,aki nem tud párkapcsolat nélkül élni.És olyan is,aki azt hitte,hogy nem tud párkapcsolatban élni,majd jött egy szerencsés pillanat az életében és összetalálkozott azzal a nővel/férfival,aki megváltoztatott mindent.:)
2012. febr. 16. 20:49
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem a szexért szeretnék barátnőt, de valahogy a kötöttségektől, mint pl. a családjával eltöltendő idő, stb... mindig meghátrálok. Pedig már 22 éves vagyok...
2012. febr. 16. 20:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

egyedűl:

Szabad vagy akkor és oda mész ahova akarsz és azzal akivel akarsz. Azzal vagy akivel szeretnél bármilyen ruhát magadra vehetsz ,ha úgy tartja kedved 2 napig csak bulizol.

Párkapcsolat:

Gondoskodás,szeretet,állandó partner,a legjobb barát,le vagy kötve hozzá,igazodni kell a másikhoz,van aki melett reggel felébredj,van aki éjszaka átkarol miközben alszol,délután hazavár.

Én mindenképp a kapcsolatot választom:)21/f

2012. febr. 16. 20:52
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem ezek a kötöttségek nem annyira tetszenek. Állandó partnert szeretnék, de ilyen kötöttségek nélkül.
2012. febr. 16. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!