Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatot vagy a szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatot vagy a szingli "létet" érdemes inkább választani?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem sokkal érdemesebb ezt tenni:

Nem csajozol, nem házasodsz,nem érnek csalódások, lelki fájdalmak,egy egyetemista csajt, aki "gáláns urat keres",ki tartasz, így a szex meg van oldva, amikor már nem igényli keresel másikat, aki épp igen.Mert hogy a szexen kívül minden mást meg tehetsz a barátaiddal.+egy ilyen kitartott csaj se kerül többe, egy nőnek járáskor egy idő után sokkal többet kell adni,főleg, ha már a feleséged.

2012. febr. 16. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Legjobb úgy szinglinek lenni,hogy közben be be figyel egy két kapcsolat,egy két flörtölés,egy két románc,egy két dráma,tehát úgy mindeből egy kicsi,én ezt nevezem boldog és izgalmakkal tel iszinglilétnek.

a párkapcsolatot már próbáltam,de nekem unalmas!

egy idő után mindig kiszeretek az adott nőből

én a meghódítást,a játékot,a kalandot élevezem

2012. febr. 16. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Szingliség előnyei:

-teljesen "szabad" vagy

-magad rendelkezel minden időddel

-annyit bulizol, amennyit akarsz, ha egyedül élsz, vagy saját szobád van, hajnali háromkor is nekiállhatsz mondjuk arcpakolást csinálni vagy epilálni, mert épp ahhoz van kedved (már persze ha nő vagy :D)

-senki nem szól bele a dolgaidba stb.

Párkapcsolat:

-ha ideális párkapcsolatról beszélünk, akár az összes eddig felsorolt dolog igaz lehet, azzal a különbséggel, hogy mégsem vagy teljesen egyedül valaki vigyázz rád, és ott áll melletted, segít, ha kell, és csendben támogat, ha inkább az kell stb.

Egyértelműen (kiegyensúlyozott) párkapcsolat!

2012. febr. 16. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok túlzottan kompromisszumképes, úgyhogy egyedül.

34 ffi

2012. febr. 17. 13:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos én is nehezen tudok alkalmazkodni a kötöttségekhez.
2012. febr. 17. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen egyedül jobb. Nem kell alkalmazkodni senkihez. Ha éppen rossz napod van nem nyaggat senki. Azt csinálsz, amit akarsz, akkor amikor akarod és azzal, akivel akarod! Nincs kötöttség, nem tartozol számadással senkinek! Persze néha jól esne, ha lenne valaki, akit szeretsz és aki viszont szeret, de ez elmúlik elég gyorsan (legalábbis nálam :P ). Szóval én a szingliségre voksolok.

27/L

2012. febr. 17. 18:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Én is a szingliség pártájn vagyok végsősoron, néha esetleg lazább kapcsolat, de csak szexért.
2012. febr. 17. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!