Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki, hogy agglegény élet az én sorsom, kérdésem, ti hogyan bírjátok ki a társ hiánya okozta depressziót?
Nem is gondoltam még arra hogy csajozzak :D
nincs idöm
Megoldás: letöltöd a CoD 2-t és játszol azzal vagy egyéb gépes játékokkal, azok lefoglalnak
Miért nincs senkid? Csúnya vagy vagy mi?
Úgy érzem csúnya vagyok és sajnos alacsony, így aztán már jóval kevesebb lánynál van alapból esélyem.
Mondjuk nem is depresszió ez inkább szeretethiány meg sz@r érzés, amikor látok párokat és akkor úgy jól esne megölelni valakit, aki viszont szeret, csak sajnos nekem nem jöttek össze a dolgok eddig, mert nem vagyok valami nagy menő srác, inkább csendes, visszahúzódó, kezdeményezni sem merek, csak neten.
CoD 2es srác vagyok.
Én kb ugyanígy jellemezném magamat, de engem nem érdekelnek a csajok (fiúk se, ne legyen félreértés :D ). Egy büdös kocka vagyok, egésznap a gépet nyomom, ez az életem.
Velem is megesett ez hogy látok szerelmes párokat és én is szivesen ott lennék a helyükben, de amúgy meg volt már egyszer csajom, de annyi elég is volt. Mindig az volt a baja hogy nem olyan vagyok amilyen akarja hogy legyek. Van amelyik csaj nagyon fel tud idegesíteni !
Nekem több bajom volt ha volt csajom mint amikor nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!