Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy néz ki, hogy agglegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz ki, hogy agglegény élet az én sorsom, kérdésem, ti hogyan bírjátok ki a társ hiánya okozta depressziót?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 23:21
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
#30 ilyet ne mondj hogy felesleges élni. Aki meg az anyagiakra hajt az kellene neked olyan csajokat el kell felejteni sok hülye pénzéhes kis ***. Előted még az élet ne legyél ilyen lesz olyan lány aki azért fog szeretni ami van csak neked is kikel lépni a depiből . Az életet meg becsülni kell eldobni semmi képen tudom nem hat meg de gondolj bele vanak akik küzdenek nap mint nap csak azért hogy éljenek "rákosok stb betegek.." és nem adják fel így hát gondolj bele az a nagyobb gond hogy nincs csajod meg nemvagy gazdag és egészséges vagy az hogy van csajod gazdag vagy de tudod hogy bármikor véged (a példa szélsőséges de a lényegét aki érti az érti :-)
2012. febr. 10. 01:34
 32/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, én csak az egyik válaszodra reagálnék:

"Igazad lehet, de még ha normálisan is rendbe jönnék lelkileg, akkor sem lenne semmi, mivel nem merek kezdeményezni élőben"

Ha rendbe jönnél lelkileg, mernél kezdeményezni a lányoknál. De azért tenni is kell, hogy ez megtörténjen.

Egy 18 éves lány

2012. márc. 2. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!