Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen együtt lenni valakivel régóta? (gondolok itt 5-10-20 évekre) Milyen a kapcsolatotok, a szexuális élet, a mindennapok?
9 éve vagyok együtt a párommal.
Sok mindenen keresztül mentünk együtt, hullámvölgyek a kapcsolatban. A szex még mindig jó, sőt szerintem amióta sikerült áthidalnunk néhány problémát, azóta sokkal jobb. Heti egyszer-kétszer összebújunk.
Együtt élünk, tervezzük a babavállalást.
Mindennapok, este beszélgetünk kicsit alvás előtt, van egy kutyánk vele foglalkozunk nagyon sokat.
Összeségében nagyon jó a kapcsolatunk, bízok benne, és ő is bennem. :)
28/n (párom 30f)
Nem a szex mennyisége, hanem a minősége fontosabb! Nem tudom, sokan miért írják azt, nem csak ide, hogy heti 4-5 alkalom az kell...
Én 8 éve vagyok együtt a párommal, mi is heti 1-2x szeretkezünk és teljesen jó így. Mindketten dolgozunk, van, hogy este 8 után érünk haza, fáradtan és vágyunk egymásra, de csak összebújni például. Persze, vannak olyan időszakok, amikor többször is együtt tudunk lenni.
A kapcsolatunk jó, persze nálunk is vannak hullámvölgyek, de ezeket megtanultuk kezelni. Tiszteljük egymást és bízunk a másikban és a hétköznapok sem unalmasak :)
Sosem voltunk azok a nagyon-nagyon aktívak.
Ez mindkettőnk számára megfelel, miért kéne kötelezőből többet együtt lennünk? Imádok vele szeretkezni, de tényleg az ágyon kívül is vannak programjaink, dolgaink. Ez így teljesen jól működő dolog, és hidd el, nem ezen fog múlni a kapcsolatunk, de azért köszi a figyelmeztetést. :)
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!