Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy néz ki, hogy agglegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz ki, hogy agglegény élet az én sorsom, kérdésem, ti hogyan bírjátok ki a társ hiánya okozta depressziót?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 23:21
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

ma 23:38

Igen, így értem már az álláspontodat, lehet én is azt mondanám, ha lett volna egyszer is párom, hogy jobb egyedül, de mivel egész életemben egyedül voltam és midig is szerelemről álmodoztam, elég nehezen tudnék hozzád hasonlóan érezni jelenleg.

2012. febr. 9. 23:44
 12/32 anonim ***** válasza:
Ha nem a bombanőkre hajtasz, akkor neked is lesz párod, mindenkinek van "női megfelelője"
2012. febr. 9. 23:44
 13/32 A kérdező kommentje:

ma 23:44

Nincs nagy igényem külsővel kapcsolatban, naponta sok lányt látok, aki tetszik.

Nálam nagyon fontos az arc és a vékony vagy átlagos testalkatú lányok tetszenek.

A nagyon mű nőknél nem is próbálkoznék, náluk esélyem sem lehetne, de amúgy is a természetes szépségű lányokat szeretem.

2012. febr. 9. 23:47
 14/32 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok és nekem meg az a bajom,hogy van egy nő akit szeretek,de állandóan átvág.Persze mindenre azt mondja,hogy nem kamuzik,mikor 99%,hogy igen!Én attól vagyok depressziós,hogy úgy érzem nem érdemlem ezt meg és szeretnék egy normális nőt.De ő nem az sajnos csak reméltem.Félek az egyedülléttől,mert már átéltem egy 6 éves kapcsolat után.Kín-szenvedés volt és most megint ez van.Diplomázok az idén ha minden jól megy,de ez sem vigasztal!Mindenki mondja,hogy ne csüggedjek mert jóképű vagyok és fiatal.De valahogy csak azon jár az eszem,hogy olyan jó lenne megint egy normális kapcsolat egy olyan nővel akit szeretek tiszta szívből és Ő is engem!Sokszor érzem azt,hogy nem ezt érdemlem a sorstól és félek,hogy soha nem jön el az aki kell!!! A kérdésedre válaszolva: Gépezek és néha az említett nővel lefekszek,ami jó is és rossz is.Egyrészt kell a szex.Másrészt ha hazajövök tőle megint depresszió jön,mert olyan jó vele az ágyban annak ellenére,hogy a kapcsolat nem működik és szerintem meg is csal.Na szóval eluralkodik a hiányérzet és az,hogy nem megy ez nekünk,de nem tudunk egymástól szabadulni.Azt kell,hogy mondjam haver,hogy a te helyzeted még jobb is.Amikor tök egyedül voltam legalább ott volt a remény,hogy majd lesz valaki!Aztán eljött de nem az lett amit akartam és ami a legfontosabb talán: ha nincs senkid és nem vagy senkibe szerelmes aki nem lehet a tiéd,hanem csak van egy ideálod akire vágysz,akkor könnyebb a dolog mint amikor van valaki akitől kapsz valamit,ami miatt ott maradsz még akkor is ha tudod,hogy nem megy!Na az katasztrófa!Voltam orvosnál kaptam nyugtatót antidepresszánst.Ha nem szedem a béka segge alatt vagyok,ha szedem akkor leszarok mindent.Egyik sem jó.
2012. febr. 9. 23:48
 15/32 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem bántásból, de már kiírtál 20 000 kérdést. Attól, hogy itt "sírsz" és sokan vigasztalnak, neked még nem lesz jobb. Kezdj el változni, csak úgy lehet barátnőd. Növeld az önbizalmadat, olvass ilyen könyveket stb.
2012. febr. 9. 23:49
 16/32 anonim ***** válasza:

Kezdj el edzeni. Lefoglalod magad, fizikailag és mentálisan is jót tesz, nem mellesleg ha lesz rajtad izom az elég sokat dob az esélyeiden.

Ha mégsem akkor meg csinálhatod azt amit én és kijöhetsz a légióba, bár nem épeszű embernek való ötlet.

De előtte azért szedd össze magad és próbálkozz.Sokan írták már, tuti van valahol egy olyan csaj akinek te vagy az ideálja, de ha nincs önbizalmad és nem kezdeményezel sosem lesz egy komolyabb kapcsolatod.

2012. febr. 9. 23:53
 17/32 anonim ***** válasza:

Bocs, de el kell mondanom:

edzés semmit nem ér, sokkal fontosabb milyen ember vagy, nem az izmoktól leszel értékes

légióba meg egy "depressziós" ne menjen, ott aztán végképp nem lesz nője sose

barátkozni kell sok emberrel és a sok barát közül lesz akivel több is alakul, randizást erőltetni sincs értelme

2012. febr. 9. 23:58
 18/32 anonim válasza:
Soha ne keseredj el az a legfontosabb ha te így érzel ez a kisugárzásodra is kihat . A netes párkeresés az személytelen nem jó. Ha mindenképpen barátnőt szeretnél először is hozd rendbe magad mentálisan erre remek az edzés mert így láthatod ,hogy mire vagy képes (a saját magadtól elért életmód ill. bármely változások önbizalom erősítő hatásúak lehet nem érzed de tudat alatt működő dolog) Ha görcsösen keresel az sem jó légy természetes és a legfontosabb a lány olyannak fogadjon el amilyen télleg vagy és ne te akarj megfelelni neki. Ha első barátnőd lesz ne ugorj bele minden mindegy alapon mert akkor az nem működő lesz és csak lejjebb viszi az egódat az esetleges szakítás. De első sorban lépj ki ebből az "agglegény élet az én sorsom" című fejezetből. Légy bátor legyen önbizalmad fogadd el magad de ezt mind magadnak kell felépítened! :-)De ha még nem állsz készen rá akkor foglald le magad és ne ezen kattogj. Ha igazán akarod úgy is összejön de első az ,hogy fogadd el magad és a pozitív gondolkodás . És hidd el jönni fognak a lányok ha nem egy depis szomorkás önmagát elnem fogadó kishitű emberkét látnak. Menni fog de tenned kell érte .
2012. febr. 10. 00:10
 19/32 anonim ***** válasza:
#17: Nem elsősorban azért mondtam az mert "az izmoktól lesz értékes". Inkább a delikvensnek ad egy pluszt mentálisan is, egyrészt azzal hogy jobban tetszik magának , másrészt azzal hogy minden edzésnapon leküzdi a korlátjait, látja hogy egyre többre képes. Nem kis dolog, hidd el. A légió ahogy mondtam nem épeszű embernek, én a saját problémáim miatt készülök kimenni több mint fél éve, de ez nem ide tartozik. Végső menekülésnek jó. De ez tényleg nem ide tartozik. A többit amit írtam továbbra is tartom, minden lehetőséget meg kell fogni, ha kudarc a vége akkor sem kell feladni, közhelyes, de aki próbálkozik az veszíthet, de aki nem próbálkozik az eleve vesztes.
2012. febr. 10. 00:24
 20/32 A kérdező kommentje:

ma 00:10

Igazad lehet, de még ha normálisan is rendbe jönnék lelkileg, akkor sem lenne semmi, mivel nem merek kezdeményezni élőben, annak esélye, hogy lány kezdeményezzen nálam meg nulla.

2012. febr. 10. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!