Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki, hogy agglegény élet az én sorsom,
kérdésem, ti hogyan bírjátok ki a társ hiánya okozta
depressziót?
21/32 A kérdező kommentje:
22/32 anonim válasza:
Figyi te ne menj a légióba meg sehova ilyen helyre mert az alap hogy ott először megtörnek utánna leszel kemény ... Még így látod a dolgot hogy úgyse jön össze meg minden meg én úgyse merem hagy fel ezzel ameddig nem teszel magadért a célodért a terveidél és ilyen paszív vagy addig ne gondolkozz ezen. Bocsi de nem sírni kell tenni kell a dolgokért és hogy mondhatsz ilyet hogy hiába szeded össze magad úgyse mersz majd kezdeményezni próbáld ki először és ha sikerült írj újra nem 2 nap kell hozzá... de ha komolyan akarod akarnád akkor más lenne csak elkéne kezdeni talán azzal hogy egyből már nem elveted a dolgokat. A légiós barátunknak megannyit vannak akiknek segít ez fix és jó is neked való mert összeszedet vagy van motivációd de neki nem ajánlanám nem lenézem de ilyen hozzá állásal hogy hiába szedem össze magam úgyse meny ááááá TENNI KELL ÉRTE MINDENÉRT AZ ÉLETBE ! (én is voltam padlón depressziós és csak összeraktam magam :-) ) De ezzel az önsajnálattal meg kishitűséggel felkéne hagynod . #18 voltam újra :-)
2012. febr. 10. 00:38
#10 te zsibizni is a codra szoktál?
2012. febr. 10. 00:41
24/32 A kérdező kommentje:
ma 00:38
Bár tudnék pozitívabban gondolkozni!
De amígy nincs egy lány, aki érezteti, hogy én is szerethető értékes fiú vagyok, addig szerintem ez nem is fog változni.
De ez egy ördögi kör, mert épp azért nincs barátnőm, mert ilyen önbizalomhiányos, kishitű vagyok.
25/32 anonim válasza:
Nem barátom ez a baj ezzel takarózol ,hogy ha lenne lány akkor így lenne meg úgy de így nem lesz lány és nem lesz úgy. Felejtsd el a lány témát kezdj valamibe ami jó neked a lelkednek a személyiségednek ami illik hozzád az edzés az nem csak kondi lehet futhatsz is egyik héten 2 km jövőhétre már 3 aztán érzed azta menyivel jobb vagyok így lehet építeni a könyv nállam sz@art nem ért "nehogymár más mondja meg hogy kéne". A "takaród" a kishitűséged mindenek elött lekell vetned.Baráti társaságod mekkora meg milyen ? sokat buliztok vagy milyen körökben mozogsz jó lenne tudni :-)
2012. febr. 10. 00:50
26/32 A kérdező kommentje:
ma 00:50
Ritkán járok bulizni, kevés igaz barátom vannak, de ők vannak legalább.
De persze csak fiúk, mivel lányokhoz nem tudok közelíteni, nem tudok velük úgy beszélgetni, lazulni, mint fiú társaimmal.
Pedig változtatnod kell, találni valamit ami ad annyi önbizalmat, amivel már oda tudsz menni egy nőnemű élőlényhez kapcsolatot teremteni. Hogy ez most COD2, vagy edzés, vagy atomfizika az teljesen mindegy. És igenis próbálkozni, ellesni másoktól, ha máshogy nem megy 1-2 sör vagy más lötty után hogy lelazulj (nem azt mondom hogy idd magad mata részegre, csak oldódj).
#18: Nem feltételezem hogy az aki egy ilyen kérdést kiír kijönne,nekem is komoly kihívás már a felkészülés is, illetve amíg elhatároztam hogy ez lesz, kicsi szarkazmus volt. :)
2012. febr. 10. 01:03
28/32 anonim válasza:
Nincs is itt semmi baj :-) Ha vannak barátaid meg minden oké akkor ne csüggedj menjetek oda a lányokhoz amúgy ha Többen vagytok nagyobb az esély mint pl egyedül . Látok lányokat menjetek oda hülyüjetek beszélgessetek és utánna kialakulhat valami :-) De ha többen mentek oda csak mit barátkozni meg beszélgetni a csajok is jobban vevők rá utánna ha van a társaságban olyan lány akkor kialakul de próbáljátok más nem nem jön össze aztán leültök a haverokkal azt bevágtok egy sört azt szórakoztok tovább :-)
2012. febr. 10. 01:06
29/32 anonim válasza:
mr.flash
Egyetértek veled 1-2 sör meg egy kis bátorító szérum feloldja az embert :)
2012. febr. 10. 01:09
Én nekem sincs és nem is nagyon volt barátnőm viszont Nekem a pénz miatt van az egész ami ezt okozza. és még javítani sem nagyon tudok rajta. A legrosszabb hogy már lehetett volna kapcsolatom nem is egy csak hát nem olyan körülmények között élek sajnos így ez a buli meghalt. Én nem élek agglegény életet sokáig az biztos mert így felesleges élni egy idő után. Baszott szar érzés, ahogy telik az idő úgy telik be a pohár is.... Már van pár ötletem... F19
2012. febr. 10. 01:24
Kapcsolódó kérdések: