Egyetértesz, hogy a Nokia N8 a ma kapható legjobb "minden az egyben" telefon? Jobb mint az Iphone és a "csúcs" Samsungok?
Már ott bukott az ötlet, hogy Symbian fut rajta... az egy meddő ötlet.
HDMI - ez egy hasznos dolog lehet, de évente 1-2x ha használja az ember, azért nem jelentém ki legjobb telefonnak mert más telókon 5 percet szánni kell rá, hogy másképp tegyük ki tv-re
az USB nemtudom mennyit bír el, de ha csak adatátvitelre jó akkor gyakorlatilag semmi újat nem hozott függetlenség mellett, az iphone adatkábele pl sokkal fejlettebb egy USB kábelnél, képet hangot is képes átvinni
a 720p felvétel van iPhoneban is, Galaxy s2ben pedig full hd is van
az fm transmitter gyakorlatilag l*fasz, senki nem hallgat manapság rádiót, aki igen az meg szerez rá programot
12 mp szép és jó, de ez is olyan, hogy azért megnézném milyen képet csinál, 12 mp telefonnál nem jelent semmit
elismerem, hogy apró dolgokban jobb, a függetlensége sok kényelmet ad, de emellett: gagyi a képernyője (640x360 oled) és a legfontosabb, hogy hiába erős a vas, a Symbian egy fos op ^^ és a procija is gyenge a mai vasakhoz képest
nem értek egyet. a symbian halott ügy.
az oké hogy a hardver ott van, de ez olyan, mintha egy bivalyerős gépre a win 98at raknád fel.
na ne nevettess már!:D
te is tudod jól, hogy marhára nem ez a legjobb készülék....
14:52 vagyok
hozzá teszem, én nagyon szerettem volna egy N8-at. Aztán lehetőségem nyílt kipróbálni egyet, és HATALMAS csalódás volt! Sima menüs, néha gondolkodott is, hogy belépjen-e ahova én szeretném, symbian, szóval nem nem, ennyi pénzért meg pláne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!