Egyetértesz, hogy a Nokia N8 a ma kapható legjobb "minden az egyben" telefon? Jobb mint az Iphone és a "csúcs" Samsungok?
Figyelt kérdés
Olyanokat tud, amit fent említett riválisai NEM: Gondolok itt többek közt a HDMI-re, az USB eszköz közvetlen fogadásra, 12 Mp-es 720p-s videófelvételt készítő kamerára, az N szabványú wifire és FM transmitterre.2011. febr. 15. 14:25
21/28 A kérdező kommentje:
"Galaxy S-em van, amit nem adnék 10 Nokiáért"
Van neked egy Ericsson GH 198 maximum! :-)))
2011. febr. 15. 22:18
22/28 A kérdező kommentje:
" van 7-8 ember, aki ócsárolja"
Igen, a sok koldusb@szta :-)
2011. febr. 15. 22:19
23/28 anonim válasza:
Van is mit veled tárgyalni! :D Nem fogom itt bizonygatni, hogy mim van vagy mim nincs! Nem is szorulok rá, mert attól én még k.u.r.v.a jól alszom az éjjel, azért mert te rólam ezt-azt hiszel. Nem érdekes. Annyit akartam még a témához fűzni, hogy a Nokia azért pakolt bele ennyi mindent az N8-ba, mert valahogy az olyan tájékozatlanoknak mind neked el kellett tudni adni az elavult, lassú és buta Symbianos telefont, amelynek tudása már 5 éve is ennyi volt, de azért lépést kellett tartani a nagyokkal! Ezért rakott bele ilyen telefonba felesleges dolgokat, mint a HDMI csatlakozó (minek, mikor ott van a Galaxy-n az allshare, amivel mindent nyomok laptopra vagy TV-re kábelek nélkül!),..., mert ennyivel tudott többet nyújtani az előző Nokia modellekhez képest! Ennyi. Nem rossz telefon, de messze nem a legjobbak között emlitjük!
24/28 anonim válasza:
Nézd... Ha van 200-ad egy telefonra, lelked rajta. Nekem 40-ből van olyan, ami okostelefon, a sok kérdésemre csak pozityv válasz van. Elhiszem, hogy jó telefon az N8, sokáig olyan voltam, hogy csakis a Nokia a telefon, de nagyképűek lettek, és gyakorlatilag semmit sem fejlesztenek az Ovistore-on kívül. A telefonjai operációs rendszere egy szar, a Meego lehetne valami, de ott lesz hagyva magányosan. Oké, most hogy szarba kerültek, egyből lesz Windows Phone 7... De az a nagyképű kijelentés, hogy nekik az Android nem kell, ami jelenleg a legnépszerűbb operációs rendszer, ráadásul nem egy gagyi, ezzel egy csomó vásárlót veszítenek el. Többek közt engem.
25/28 anonim válasza:
Amúgy elvileg a Symbian-t frissíteni fogják. És a aki ebből a hát sajnos "nem jó" Symbianos Nokia-ból vett, annak is elérhető lesz az update. És igen: az iPhone 4 960x640, nem pedig 480, az N8 kijelzoje esetleg karcálló (és a többi része is), flash-t is tudsz nézni. Egy jó szoftverrel tényleg nagyon jó lenne:S
26/28 anonim válasza:
Hát 5 éve nem jártunk, sőt inkább arról kéne beszélni, hogy hol járt öt éve a Samsung, meg LG, meg stb a mobilgyartas terén...
28/28 anonim válasza:
Gondolom valami olyasmi akar lenni, hogy 5 éve a Nokia kb ugyanott tart a mobiljaival. A Samsung/LG/Apple meg 5 éve gyakorlatilag sehol sem volt, talán mégcsak nem is gyártottak mobilt. Mostmeg a Samsung már veri a Nokiát eladásban. Továbbra is a legnagyobb hibát ott látom a Nokiában, hogy képtelen a Symbiant kiheverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!