Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyetértesz, hogy a Nokia N8...

Egyetértesz, hogy a Nokia N8 a ma kapható legjobb "minden az egyben" telefon? Jobb mint az Iphone és a "csúcs" Samsungok?

Figyelt kérdés
Olyanokat tud, amit fent említett riválisai NEM: Gondolok itt többek közt a HDMI-re, az USB eszköz közvetlen fogadásra, 12 Mp-es 720p-s videófelvételt készítő kamerára, az N szabványú wifire és FM transmitterre.
2011. febr. 15. 14:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Elismerném, hogy a legjobb telefon, nagyon tetszik kinézetre is, meg minden, de aztán ott jön a SYMBIAN.

Gombos telón jó volt még, de érintőképernyőn a Symbian-nal szarabb oprendszert még nem láttam.

Bár állítólag 2011-ben lesz majd valami nagy Symbian fejlesztgetés, de ennek nem néztem utána, csak itt hallottam valamikor, de addig is egy FOS.

Ahogy valaki írta: hiába van bivalyerős géped, ha win98 megy rajta.

2011. febr. 15. 19:30
 12/28 A kérdező kommentje:

Sok "lehurrogó" hozzászólást már érkezett amint látom, főleg az op. rendszerről. De még normális észérv/indok, hogy miért ennyire rossz -szerinted- a Symbian, na ilyen még nem jött.

Én tisztelem, ha egy ember okos, de azt nem, ha valaki okoskodik.

2011. febr. 15. 19:38
 13/28 anonim ***** válasza:
mert elavult. nem fogsz rá olyan minőségű/mwennyiségű alkalmazást találni mint ios-ra, androidra. nem hiába állt össze most a nokia a microsofttal.
2011. febr. 15. 19:58
 14/28 anonim ***** válasza:
a symbian lassú, leszívja teljesen a telefont, az alkalmazások sem a legjobbak rá, fagy-akadozik, és ezek mind, mind tapasztalatok. Nem saját tapasztalat, hanem a tesómé, és szidja eleget hidd el.
2011. febr. 15. 20:02
 15/28 anonim ***** válasza:

Ahogy pl. az előző is írta.

De ami engem a legjobban idegesít, az a fagyás/akadozás.

Azért találni erre is programot (persze közel sem annyit, mint Android-ra/iOS-re), de a fagyáson/akadozáson már nem lehet segíteni.

2011. febr. 15. 20:33
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem vagy te elfogult?? Legjobb?? Nem, hogy nem a legjobb, de meg sem venném! Csak jöjjön a Galaxy S II és majd arra tedd fel ezt a kérdést, akkor nyugodt lelkiismerettel válaszolom, hogy igen, a Samsung Galaxy S II a legjobb ma kapható, minden az egyben telefon! Nem ilyen fémférgács N8-ak....MUHAHAHAHA JÓT RÖHÖGTEM. KÖSZ! xDxdxD
2011. febr. 15. 21:34
 17/28 A kérdező kommentje:

Az az érzésem, hogy sok kommentelő azért próbálja ócsárolni a Nokia N8-at, mert rettentően szeretne ilyen telefont, de az anyagiak nem teszik neki ezt lehetővé és így próbálja magában ellensúlyozni ezt a tényt. Gondolom, most majd jönnek az olyan kommentek (aki magára veszi persze) hogy nekem még a 10 éves fiamnak is Iphone-ja van, meg 100 milliós lakás. Mint az utólsó kommentelő is... hát inkább Ő a nevetség tárgya, saját magán kellene "muhaháznia"

Szánalom ember az ilyen, de sajnos sok van belőlük manapság.

2011. febr. 15. 21:50
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen, mostmár tény, hogy te elfogult vagy te nyomorék. Fogd már fel ember, hogy jó, de messze nem a legjobb az N8!! Irigy lennék?? Mire?? Galaxy S-em van, amit nem adnék 10 Nokiáért sem!! Balfék!
2011. febr. 15. 21:52
 19/28 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=mG4h0EehGvk

http://www.youtube.com/watch?v=fRPW7eOZyJw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qG2oLA7bJdY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o3BGWcvCM40&feature=related

Nézd végig és gondolkozz el magadon! Pedig ez csak a sima, nem pedig az új Galaxy S!! Szerintem meg te nem vagy képes felfogni a szürkeállományoddal, hogy okostelefont használatra veszünk és nem a repedt sarkú raj-ok előtt fesziteni a fémházzal!

2011. febr. 15. 21:56
 20/28 anonim ***** válasza:
Jah és igy végigszámolva van 7-8 ember, aki ócsárolja és 0 ember, aki dicséri! Mostmár vagy 8-an vagyunk irigyek, vagy te beteg! :D:D:D
2011. febr. 15. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!