Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért ilyen naivak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ilyen naivak, miért veszik be ugyanazt századszorra is?

Figyelt kérdés

Igazából nem konkrét válaszra, hanem a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Szóval én régen a "jófiú" kategóriába tartoztam. Jóban voltam a lányokkal, de nem sikerült egyel sem összejönnöm, nem durván, de mindig elutasítás lett a vége.

Aztán egyik nyáron összeismerkedtem egy sráccal. Nem volt jobb nálam semmivel, egyet kivéve. Nem tudom, hogy ösztönös volt nála, vagy tapasztalat, de hihetetlen jól bánt a lányokkal.

Sokat jártunk szórakozni, tök jóba voltunk. Ő nem tudta, de én minden egyes mozdulatát és szavát figyeltem, hogy mit csinál, és rengeteget tanultam tőle. Konkrétan ellestem a technikáját, ami igazából nem is valami nagy ötlet. És mondom, lehet nála ösztönös volt, vagy régebben ő is észrevette ezt, mindazonáltal én viszont elég jó színész vagyok, és könnyen manipulálok emberek, így konkrétan lemásoltam a viselkedését. Igaz, nálam nem természetes, koncentrálnom kell, lehet idővel majd beépül a viselkedésembe.

A srác konkrétan azt csinálta, hogy (nem nagyképűen) de előadta, hogy ő ilyen jó, annyian ismerik, ilyen mozgalmas szerelmi élete van, ennyit bulizik, stb. És itt jön a csavar. Sok ember azt hiszi, hogy a lányok a bunkó, beképzelt tuskókat szeretik. Igen egy színvonal alatt biztos. Viszont a srác azt adta elő, hogy ő ugyan egy nagymenő, magabiztos, sikeres, ismert, független srác, aki mindent megtehet, ám a kiszemelt lány számára a különleges, akiért mindent megtesz, és teljesen odavan érte.

És a lányok ettől totál elájulnak, mindig. Hogy "uhh, áhh, ekkora isten ez az ember, és mégis engem választ, és törődik velem, az érzéseimmel, és különlegesként kezel....és csak engem velem.....olyan szerencsés vagyok, azt hiszem kezdek szerelmes lenni."

Tényleg, egy zseni volt a srác. És majdnem mindig bejött neki. Természetesen ezt párhuzamosan sok csajjal csinálta, valamelyik mindig beette.

Habár pár évvel előttem jár, de a módszer tényleg működik, az én eredményeimet tekintve is. Nem lepődnék meg ha másnál is. És nem kellett hozzá semmi pénz, semmi egzisztencia, egy kis kiállás, és trükközés.

Mielőtt azt gondolná, hogy kis tinisunákról beszélünk, nem. Ezek 19-22 éves lányok, elméletileg önálló és értelmes gondolkodással.

Komolyan, ennyire álomvilágban élnek a mai lányok? Hogy mindig elhiszik, hogy betoppant az életükbe a férfi, aki mindenkin átgázol csak azért, hogy őket egyedül hercegnőként kezelje?

Imádom a nők naivitását, tényleg. Mindig azt mondják, hogy a férfiak tök egyformák, nagy csöcsök, foci, meg autók, más nem érdekli őket. Pedig a nők az igazi sablonok, érzelmi úton megvezethető az összes.

2012. febr. 20. 16:43
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"esküszöm jobban tisztelem azokat a srácokat akik megmondják hogy csak 1 éjszakára szeretnének engem.."

Igen, ennek ellenére biztos, hogy nem fekszel le velük, ugye? Na ezzel ez a faktor kiküszöbölhető.

2012. febr. 20. 18:34
 22/28 A kérdező kommentje:

"Oke ezt meg mindig nem ertem hogya f@szba veszik be a dumadat ha a suliba nap mint nap latnak latjak hogy egyaltalan nem az vagy akinek kiadod magad. Nem beszleve arrol, hogy ha egy-ket csaj utan mar lekezd terjengeni a hire s szoba se allanak majd veled max a golyak."

Pedig nem olyan bonyolult. Mégis mibe látnák azt, hogy nem olyan vagyok? Mindig lányokkal dumálok (szerencsére olyan szakon vagyok, ahol 75%-os lánytöbbség van), szünetekben gyakran ott vagyok az egyetem melletti kajáldában, ott vagyok néha a bulikon, HÖK tag vagyok, így a rendezvényeken is jelen vagyok.

Ezt nem tudom elmagyarázni neked, erre rá kell érezni. Én nem értem a baseballt, te meg ezt, ennyi a történet.

2012. febr. 20. 18:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, mert bizony van hogy jólesik egy egyészakás kaland :) de ne hitegessen a szép vagy, szeretlek, fontos vagy dumákkal..
2012. febr. 20. 22:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

A barátom olyan pasi,aki nem játssza meg magát,humoros,okos...csak önmagát adja és tök jó kisugárzása van.Nem volt szüksége ilyen hülye praktikákra,hogy elcsábítson engem...ha egyszer jönne egy csaj,akivel komolyabban gondolnád a dolgot és így próbálnál összejönni vele,sikerülne is talán,de aztán utána mi lenne?Mi lenne,ha megismerné az igazi énedet,aztán rájönne,hogy nem is te tetszettél meg neki...az önbizalom kétségtelenül fontos,az is,hogy lehessen veled dumálni lazán mindenféléről,de egy kapcsolatban nagyon hamar megjárhatod ezzel a taktikázással,inkább ne játssz semmiféle szerepet szerintem...

22L

2012. febr. 20. 22:22
 25/28 A kérdező kommentje:

24-es.

Lehet, hogy nyíltan nem írtam ki, de szerintem vannak rá utalások, hogy ennek az egésznek nem a barátnőszerzés, és a szerelem megtalálása a célja. Én is tudom, hogy az igazit csak úgy találhatod meg, ha magadat adod.

Ez arra jó, hogy hogyan lehet megvezetni a nőket, hogy idővel ők fussanak utánad, te irányítsd őket, és megfektesd. Régen csak álmodtam erről, így meg tudom tenni.

Ha majd feleséget keresek (kb. 30 évesen), akkor majd felhagyok ezzel az egésszel. De addig még van majdnem egy egész évtizedem, hadd éljem ki magam.

Másrészt annyi volt a kérdés, hogy miért eszik be ezt mindig a lányok? A fiúknak (legalábbis nekem mindenképp), ami túl tökéletes, vagy túl gyanús, azt mindig erős fenntartásokkal kezelem. Ellentétben a lányok a fenn leírtakkal.

2012. febr. 20. 22:39
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az utolsó mondatoddal,mármint hogy a lányoknak nem gyanús...legalábbis nekem nagyon is gyanús...elég gyanakvó és bizalmatlan vagyok,szóval az ilyen típust én mindig elkerültem...

Igazából arra akartam kilyukadni a barátnőszerzés dologgal,hogy sosem tudhatod,kibe szeretsz bele...lehet,hogy csak egy éjszakásnak indul,de aztán megkedveled és többet is szeretnél tőle esetleg,de már ezzel a módszerrel indítottál és akkor két lehetőséged marad:vagy fenntartod a látszatot,vagy pedig megmutatod az igazi énedet.Csak erre az eshetőségre is rá szerettem volna mutatni...

2012. febr. 20. 23:16
 27/28 anonim ***** válasza:
tetszik ez a módszer :D, kipróbálom, ha már a jófiú én befuccsolt
2012. febr. 20. 23:32
 28/28 anonim válasza:

24 éves lány vagyok.

Vigyázz nagyon, mert vissza fogod ezt kapni az élettől, ezt nem rosszallásképpen mondom, csak készülj fel.

Most te irányítod ezeket a lányokat, mert megteheted, mert jól csinálod amit csinálsz.

Aztán amikor, ahogy írtad is, majd 30 évesen elkezdesz feleséget keresni (eleve nem értem azt, hogyan lehet ezt így behatárolni... lehet hogy már most találkozol az igazival, de mégis talonba teszed?), akkor majd vigyázz, mert ugyanezt fogod visszakapni a harmincas csajoktól. Ugyanígy álcázva. Azzal a különbséggel, hogy azt fogod hinni, hogy még akkor is te irányítasz.

2012. febr. 29. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!