Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xy idő után is ugyanazt a szerelmet érzitek a párotok iránt mint az elején?
Mi a párommal 4és fél éve vagyunk együtt.együtt is élünk és nyáron lesz az esküvőnk.Nagyon szeretjük egymást,és még a mai napig olyanok vagyunk mint az elején,mindent együtt csinálunk,mindennap beszélünk telefonon pár percet vagy egy sms.
Arra vagyok kíváncsi igazából,hogy mások is így vannak?
Munkatársaim 1-2éve vannak kapcsolatban de ők már olyanok mint a rossz házasok meg azt mondják nem szerelmesek és hogy a mi esetünk szánalom.
21/N
Mi még csak másfél éve vagyunk együtt, de egyre jobban szerelmesek vagyunk egymásba, komolyan. Szerencsések vagyunk, hogy mi megtaláltuk az igazi szerelmet! A többi ember véleményével ne törődj, irigyek! Kívánom, hogy legyetek még sokáig boldogok!
20N
Nálam még nem volt ilyen,én mindig meguntam a kapcsolataimat.Talán sosem voltam szerelmes?
Bár még mindig azt mondom,hogy az nem tud elmúlni,ha reménytelen szerelemről van szó,legalábbis nálam akkor nem múlt el vagy 3évig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!