Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért ilyen naivak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ilyen naivak, miért veszik be ugyanazt századszorra is?

Figyelt kérdés

Igazából nem konkrét válaszra, hanem a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Szóval én régen a "jófiú" kategóriába tartoztam. Jóban voltam a lányokkal, de nem sikerült egyel sem összejönnöm, nem durván, de mindig elutasítás lett a vége.

Aztán egyik nyáron összeismerkedtem egy sráccal. Nem volt jobb nálam semmivel, egyet kivéve. Nem tudom, hogy ösztönös volt nála, vagy tapasztalat, de hihetetlen jól bánt a lányokkal.

Sokat jártunk szórakozni, tök jóba voltunk. Ő nem tudta, de én minden egyes mozdulatát és szavát figyeltem, hogy mit csinál, és rengeteget tanultam tőle. Konkrétan ellestem a technikáját, ami igazából nem is valami nagy ötlet. És mondom, lehet nála ösztönös volt, vagy régebben ő is észrevette ezt, mindazonáltal én viszont elég jó színész vagyok, és könnyen manipulálok emberek, így konkrétan lemásoltam a viselkedését. Igaz, nálam nem természetes, koncentrálnom kell, lehet idővel majd beépül a viselkedésembe.

A srác konkrétan azt csinálta, hogy (nem nagyképűen) de előadta, hogy ő ilyen jó, annyian ismerik, ilyen mozgalmas szerelmi élete van, ennyit bulizik, stb. És itt jön a csavar. Sok ember azt hiszi, hogy a lányok a bunkó, beképzelt tuskókat szeretik. Igen egy színvonal alatt biztos. Viszont a srác azt adta elő, hogy ő ugyan egy nagymenő, magabiztos, sikeres, ismert, független srác, aki mindent megtehet, ám a kiszemelt lány számára a különleges, akiért mindent megtesz, és teljesen odavan érte.

És a lányok ettől totál elájulnak, mindig. Hogy "uhh, áhh, ekkora isten ez az ember, és mégis engem választ, és törődik velem, az érzéseimmel, és különlegesként kezel....és csak engem velem.....olyan szerencsés vagyok, azt hiszem kezdek szerelmes lenni."

Tényleg, egy zseni volt a srác. És majdnem mindig bejött neki. Természetesen ezt párhuzamosan sok csajjal csinálta, valamelyik mindig beette.

Habár pár évvel előttem jár, de a módszer tényleg működik, az én eredményeimet tekintve is. Nem lepődnék meg ha másnál is. És nem kellett hozzá semmi pénz, semmi egzisztencia, egy kis kiállás, és trükközés.

Mielőtt azt gondolná, hogy kis tinisunákról beszélünk, nem. Ezek 19-22 éves lányok, elméletileg önálló és értelmes gondolkodással.

Komolyan, ennyire álomvilágban élnek a mai lányok? Hogy mindig elhiszik, hogy betoppant az életükbe a férfi, aki mindenkin átgázol csak azért, hogy őket egyedül hercegnőként kezelje?

Imádom a nők naivitását, tényleg. Mindig azt mondják, hogy a férfiak tök egyformák, nagy csöcsök, foci, meg autók, más nem érdekli őket. Pedig a nők az igazi sablonok, érzelmi úton megvezethető az összes.

2012. febr. 20. 16:43
1 2 3
 11/28 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Ez mind szep es jo csak egy valamit nem ertem mindezt hol gyakorlod mind te mind a bartod?

Mert egy szoarakozo helyen hangos zene mellett nem olyan egyszeru ezt kivitelezni, Nem beszelve arrol, h valahogy bizonyitanod kell hogy te az elmondottak vagy. S itt el kell kezdeni belenyulni a penztarcaba!

Amugy ezet sokkal idosebbekkel mar nem lehet eljatszani. De teny hogy ez a korosztaly (17-23) a legkonnyebben fuzheto!

2012. febr. 20. 17:01
 12/28 étoile et lune ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg nagyon naiv csajok lehetnek, ha a koncentrálásod ellenére is meglátják benned a menő csávót. Szerintem ha valakinek van esze, átlát a másik színjátékán. Hogyan koncentrálsz? Követsz valami fejben felvázolt cselekménytervet? ,,Öö, most akkor azt kell kérdeznem, hogy...", ,,Aztán most mondom azt magamról, hogy izé-hozé, ettől majd lehidalnak", ,,Úú, ez jó lesz, ez tetszett neki." Rákoncentrálni a csajozásra, huh. Annyira nem lehetsz menő mégse, de azért ügyi vagy.
2012. febr. 20. 17:04
 13/28 A kérdező kommentje:

"Ez mind szep es jo csak egy valamit nem ertem mindezt hol gyakorlod mind te mind a bartod?"

Középsuli, egyetem. Ezeket a lányokat már legalább minimálisan ismerni kell, kell egyfajta kicsi ismertség, bizalom. Szórakozóhelyen nem működik. Az olyan, mint a kaparós sorsjegy. Megpróbálod, aztán vagy bejön vagy nem.

Vagyis működik, de akkor is legalább köszönőviszonyba kell lenned vele.

2012. febr. 20. 17:04
 14/28 A kérdező kommentje:

étoile et lune

Immúnis vagyok az energiavámpírokra. De nyugodtan válaszolhatsz még.

A koncentrációt nem úgy kell érteni, ahogy most felvázoltad. De ha nem tartom maga ehhez, hanem full lazán csak dumálok, akkor a régi hibámba esem, vagyis a barátzónába. Csak erre kell figyelnem, nem görcsös koncentrációra kell gondolni.

2012. febr. 20. 17:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kiráz a hideg a menőt adó SP-ktől :) már ne haragudj de egy felnőtt nőnek nem egy bulizni imádó nagy dumás fiú kell. Mert egy férfi nem ilyen.
2012. febr. 20. 17:40
 16/28 A kérdező kommentje:

A külsőnket nem említettem meg sehol, nem tudom hogyan lettünk cérnakarú, laposmellű SP imitátorok.

Férfias arcvonások, egészséges mennyiségű konditerem, sportos-elegáns öltözködés, inkább így írnám le magunkat.

2012. febr. 20. 17:56
 17/28 A kérdező kommentje:
A bulizásról meg elsősorban ne valami drogtanya diszkóban való ugrálásra asszociálj. Baráti kocsmázás, kerti parti, nyaralás, inkább így.
2012. febr. 20. 17:58
 18/28 anonim ***** válasza:
12%
17:40-es: Dehogy nem, ilyen kell. 30 év alatt csak a bulizós pasiknak van esélyük. A nagy dumának. Akinek nem, az a neten ismerkedik. Szóval vagy nagydumás vagy vagy neten ismerkedő zsebhokis.
2012. febr. 20. 18:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
már bocsi de neked nem esik jól a törődés? ha az anyukád megdícséri a hajadat. ha a legjobb haverod aztmondja "hűha".. lenne okod benne kételkedni? az anyukád nem kezel hercegként? én hiszek benne hogy van aki hercegnőt akar belőlem csinálni, én pedig majd belőle herceget :) a szeretet törődéssel jár, de sajnos nehéz kikerülni a hazug patkányokat. esküszöm jobban tisztelem azokat a srácokat akik megmondják hogy csak 1 éjszakára szeretnének engem..
2012. febr. 20. 18:29
 20/28 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Oke ezt meg mindig nem ertem hogya f@szba veszik be a dumadat ha a suliba nap mint nap latnak latjak hogy egyaltalan nem az vagy akinek kiadod magad. Nem beszleve arrol, hogy ha egy-ket csaj utan mar lekezd terjengeni a hire s szoba se allanak majd veled max a golyak.
2012. febr. 20. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!