Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta 2x ugyanazt a pasi? 17/L
Van egy autoszerelö pasi,aki a sulim melletti mühelyben dolgozik.Nem "Brad Pitt",de mégis megfogott benne valami igy kinézetben.Pedig alig beszéltünk.Nem tudok róla semmit,nevét s korát sem.Csak köszöngetünk egymásnak már pár hónapja,mosoly mindig van,meg integet is h ha nem épp az utcán van amikor ott elmegyek a mühely elött.Nem látom minden suli-nap,mert ugylátszik nem mindennap kell neki dolgozni.Utobbi kb 3hétben már nem csak köszönés van,hanem megkérdezi hogy hogy vagyok,én pedig normálisan visszakérdezek.Itt minden ok.Pár napja,2nap egymás után láttam,s mind2x aztfelelte a : "s te hogy vagy?" kérdésemre hogy : "jobban,hogyha látlak!".
Nem fura h 2x ugyanazt mondta?ráadásul 2nap egymásután? :)
:D
Szerintem csak feledékeny. De aranyos lehet. :))
Vagy bekerültél egy időhurokba, és egy bizonyos időintervallumot mindig újraélsz! Csak te emlékszel arra, ami az ,,előző" intervallumban történt!
Áh, megártott a CSK...
Amúgy az első vagyok!
Hogy valami komolyat is mondjak: szerintem ne számíts semmire. Még akkor se, ha te, vagy ő komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!