Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért ilyen naivak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ilyen naivak, miért veszik be ugyanazt századszorra is?

Figyelt kérdés

Igazából nem konkrét válaszra, hanem a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Szóval én régen a "jófiú" kategóriába tartoztam. Jóban voltam a lányokkal, de nem sikerült egyel sem összejönnöm, nem durván, de mindig elutasítás lett a vége.

Aztán egyik nyáron összeismerkedtem egy sráccal. Nem volt jobb nálam semmivel, egyet kivéve. Nem tudom, hogy ösztönös volt nála, vagy tapasztalat, de hihetetlen jól bánt a lányokkal.

Sokat jártunk szórakozni, tök jóba voltunk. Ő nem tudta, de én minden egyes mozdulatát és szavát figyeltem, hogy mit csinál, és rengeteget tanultam tőle. Konkrétan ellestem a technikáját, ami igazából nem is valami nagy ötlet. És mondom, lehet nála ösztönös volt, vagy régebben ő is észrevette ezt, mindazonáltal én viszont elég jó színész vagyok, és könnyen manipulálok emberek, így konkrétan lemásoltam a viselkedését. Igaz, nálam nem természetes, koncentrálnom kell, lehet idővel majd beépül a viselkedésembe.

A srác konkrétan azt csinálta, hogy (nem nagyképűen) de előadta, hogy ő ilyen jó, annyian ismerik, ilyen mozgalmas szerelmi élete van, ennyit bulizik, stb. És itt jön a csavar. Sok ember azt hiszi, hogy a lányok a bunkó, beképzelt tuskókat szeretik. Igen egy színvonal alatt biztos. Viszont a srác azt adta elő, hogy ő ugyan egy nagymenő, magabiztos, sikeres, ismert, független srác, aki mindent megtehet, ám a kiszemelt lány számára a különleges, akiért mindent megtesz, és teljesen odavan érte.

És a lányok ettől totál elájulnak, mindig. Hogy "uhh, áhh, ekkora isten ez az ember, és mégis engem választ, és törődik velem, az érzéseimmel, és különlegesként kezel....és csak engem velem.....olyan szerencsés vagyok, azt hiszem kezdek szerelmes lenni."

Tényleg, egy zseni volt a srác. És majdnem mindig bejött neki. Természetesen ezt párhuzamosan sok csajjal csinálta, valamelyik mindig beette.

Habár pár évvel előttem jár, de a módszer tényleg működik, az én eredményeimet tekintve is. Nem lepődnék meg ha másnál is. És nem kellett hozzá semmi pénz, semmi egzisztencia, egy kis kiállás, és trükközés.

Mielőtt azt gondolná, hogy kis tinisunákról beszélünk, nem. Ezek 19-22 éves lányok, elméletileg önálló és értelmes gondolkodással.

Komolyan, ennyire álomvilágban élnek a mai lányok? Hogy mindig elhiszik, hogy betoppant az életükbe a férfi, aki mindenkin átgázol csak azért, hogy őket egyedül hercegnőként kezelje?

Imádom a nők naivitását, tényleg. Mindig azt mondják, hogy a férfiak tök egyformák, nagy csöcsök, foci, meg autók, más nem érdekli őket. Pedig a nők az igazi sablonok, érzelmi úton megvezethető az összes.

2012. febr. 20. 16:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép dolog ám ezt kihasználni :/ Az élet vissza fogja adni ezt a srácnak...
2012. febr. 20. 16:48
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Hú, de szét leszel tépve mindjárt... :)))
2012. febr. 20. 16:49
 3/28 étoile et lune ***** válasza:
86%
Szerintem te élsz álomvilágban, engem dumával nem vennél le a lábamról. Naiv lánykáknak bejössz ezek szerint, de egy tapasztaltabb, komolyabb, érettebb nőt nem tudnál ennyivel felszedni.
2012. febr. 20. 16:49
 4/28 anonim ***** válasza:
77%
Ez így igaz ahogy leírtad. Természetesen vannak kivételek, és nem a lányok 100%ánál jön be ez. De az tény hogy nagyon sok lány, és nő, beszélek itt a harmincas és a negyvenes kategóriáról, szóval kortól függetlenül, a legtöbbre ilyen hatással van az ilyesmi stílus amit leírtál.
2012. febr. 20. 16:53
 5/28 A kérdező kommentje:

"Szerintem te élsz álomvilágban, engem dumával nem vennél le a lábamról. Naiv lánykáknak bejössz ezek szerint, de egy tapasztaltabb, komolyabb, érettebb nőt nem tudnál ennyivel felszedni."

Igen. Azok a lányok amúgy, mikor nem éri őket semmilyen inger, nagyon is értelmesek, és határozottak. De mikor az érzelmekre kerül sor, teljesen elvesztik ezeket a képességeiket.

Amikor úgymond "józanok", ők is ugyanezt mondták (idővel felvilágosítottam párat erről a dologról). Uyganíg vélekedtek, hogy "nálam ugyan nem működik", vagy ha utána volt, akkor meg "nem tudom, hogy tudott így átverni".

Ha harminc körül vagy, akkor téged egy húsz éven tényleg nem tudna így megszívatni. De egy 35, 40 éves simán, ugyanezzel a taktikával, csak kicsit átalakítva. Ő nem azt mondaná, hogy mennyit bulizik, hanem hogy milyen befolyásos ember, vagy mit tudom én. Ugyanúgy beennéd te is.

2012. febr. 20. 16:53
 6/28 anonim ***** válasza:
83%

Sokan azért hisszük el az ilyen dumát, mert azt mondod, amit hallani akarunk. És, mint írtad, jó színész vagy, ezért nem is gyanítjuk, hogy ilyenkor csak vetítesz. Én nem nagyon bízom az emberekben, mindig gyanakszom, szóval lehet, hogy én már nem venném be. De a legtöbb lány igenis törődésre vágyik, és nem arra, hogy sok pénzed legyen, vagy legyen kockás a hasad (egy bizonyos színvonal fölött). És a legtöbb pasi udvarlási technikájából pont az hiányzik, amit te leírtál, emiatt is lehet kisebb a gyanakvás. (nagy kár, hogy kamu)

22L

2012. febr. 20. 16:54
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
"egy bizonyos szint alatt" biztos tetszik ez a lányoknak, de engem pl nem az vesz le a lábamról, hogy mennyit jár valaki bulizni, mennyien ismerik, milyen mozgalmas a szerelmi élete :D
2012. febr. 20. 16:54
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
érzemileg megvezethetők, de ha felidegesíted nem lesz szex ma!:D
2012. febr. 20. 16:55
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit lehet manipulálni, de minek? Most őszintén, kinek jó az?

Ha kanos vagy, inkább verd ki, gyorsabb és egyszerűbb. Ha pedig őszintén élvezeteket akarsz adni a nőknek (amit te is nagyon élvezni fogsz), akár csak egy éjszaka erejéig, akkor pedig alapból nincs helye manipulációnak.

2012. febr. 20. 16:59
 10/28 étoile et lune ***** válasza:
100%
Egyébként nem tudhatod 100%-ra, hogy ki használ ki kicsodát. Ha egy lány önbizalomra vágyik, veled turbózza fel, de nem minden esetben akar tőled többet, mint amennyit Te tőle.
2012. febr. 20. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!