Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőmről most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőmről most derült ki hogy *urva! Mit csinályak?!?

Figyelt kérdés
Óvoda ota ismerjük egymást és most ki derült hogy nincs elég keresélete és *urváskodik!26-ok vagyunk edig a legjobb barátok voltunk mindig együtvoltunk számithatunk egymásra de igy hogy "mocskos" nem azt mondom hogy angyal vagyok de nem tudom mit mongyak ezután neki!
2012. jan. 17. 20:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
ha jó csaj linkeld be! aztán pedig tegyél az egészre! nem neked kell vele élned hanem a párjának illetve esetleges párjának. attól még lehet jó barát, hogy ku*rválkodásból él...
2012. jan. 17. 21:07
 22/28 anonim ***** válasza:
87%

26 évesen úgy írsz, mint egy debil.

Mi a baj, hogy ő népszerűbb a fasziknál?

2012. jan. 17. 21:25
 23/28 anonim ***** válasza:
gondolom te se vagy sok lépcsővel lejjebb csak te nem kérsz pénzt, elég ha izmos vagy gazdag.
2012. jan. 17. 23:31
 24/28 B.angel ***** válasza:

Most mért kell lepontozni azt, aki azt írta tanuljon meg helyesen írni? Van akit nem zavar, hogy "csinályak"? Na mindegy.. Tudom nem ez a kérdés, de akkor is írhatnél helyesebben.

A másik meg, hogy kereslete nincs elég? Mert, ha igen akkor mit csodálkozol? Lehet, hogy csak így tud megélni... Ne mondj neki semmit arról milyen mocskosnak tartod, hanem csak öleld át és kérdezd meg miben segíthetek??? Ha barátnők vagytok, miért nehéz ez? Nem értem...

2012. jan. 18. 09:32
 25/28 B.angel ***** válasza:
írhatnál*
2012. jan. 18. 09:33
 26/28 anonim ***** válasza:

Eddig is ugyan az volt mint most. Miért nem lehet megengedni neki ,hogy azt tegye amit kell tegyen. Nem volt sok lehetősége gondolom és megtette.

Gondolj csak bele ,hogy ez neki mennyire nehéz lehetett bevallani.Szerintem örülj neki ,hogy jobban megbízik benned mint a családjában aki 100% ,hogy nem tudja.

2012. jan. 18. 20:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Minden nő ku rva! Te is az vagy nyugi!
2012. jan. 19. 23:04
 28/28 B.angel ***** válasza:

Anyád hogy áll a hozzászólásodhoz? Mert ha minden nő kurv@, akkor anyukád is nem? Tehát leoltottad őt is. :)

De hát mindegy. Én tudom, hogy nem vagyok kurv@, tehát már nem beszélhetsz minden nőről.

2012. jan. 21. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!