Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmről most derült ki hogy *urva! Mit csinályak?!?
26 évesen úgy írsz, mint egy debil.
Mi a baj, hogy ő népszerűbb a fasziknál?
Most mért kell lepontozni azt, aki azt írta tanuljon meg helyesen írni? Van akit nem zavar, hogy "csinályak"? Na mindegy.. Tudom nem ez a kérdés, de akkor is írhatnél helyesebben.
A másik meg, hogy kereslete nincs elég? Mert, ha igen akkor mit csodálkozol? Lehet, hogy csak így tud megélni... Ne mondj neki semmit arról milyen mocskosnak tartod, hanem csak öleld át és kérdezd meg miben segíthetek??? Ha barátnők vagytok, miért nehéz ez? Nem értem...
Eddig is ugyan az volt mint most. Miért nem lehet megengedni neki ,hogy azt tegye amit kell tegyen. Nem volt sok lehetősége gondolom és megtette.
Gondolj csak bele ,hogy ez neki mennyire nehéz lehetett bevallani.Szerintem örülj neki ,hogy jobban megbízik benned mint a családjában aki 100% ,hogy nem tudja.
Anyád hogy áll a hozzászólásodhoz? Mert ha minden nő kurv@, akkor anyukád is nem? Tehát leoltottad őt is. :)
De hát mindegy. Én tudom, hogy nem vagyok kurv@, tehát már nem beszélhetsz minden nőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!