Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőmről most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőmről most derült ki hogy *urva! Mit csinályak?!?

Figyelt kérdés
Óvoda ota ismerjük egymást és most ki derült hogy nincs elég keresélete és *urváskodik!26-ok vagyunk edig a legjobb barátok voltunk mindig együtvoltunk számithatunk egymásra de igy hogy "mocskos" nem azt mondom hogy angyal vagyok de nem tudom mit mongyak ezután neki!
2012. jan. 17. 20:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Alapítsatok céget ,,Két k" néven!
2012. jan. 17. 20:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Amíg nem "hozza haza a munkáját" addig nem értem miért lényeg ez...Ha normális csak a munkája furcsa akkor nincs a csajjal semmi baj.
2012. jan. 17. 20:12
 13/28 anonim ***** válasza:
Még sokra viszi az a kicsi jányka!
2012. jan. 17. 20:14
 14/28 anonim ***** válasza:
trollkodj vele, mélyítsd el a hangod és jelentkezz be!
2012. jan. 17. 20:15
 15/28 anonim ***** válasza:
Hogy mit csinálj? Menj nyelvtan órára! :)
2012. jan. 17. 20:22
 16/28 anonim ***** válasza:
Először is tanulj meg helyesen írni. A második pedig hogy nagyon jó barátnők lehettek ha ezt nem mondta el neked mert ha én lennék ez a lány vagy a barátnőm lenne az akkor biztos elmondanánk egymásnak
2012. jan. 17. 20:31
 17/28 anonim ***** válasza:
Add meg az elérhtőségét! És mennyiért dolgozik és hol?
2012. jan. 17. 20:34
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha te ajánlasz be ugy olcsobb? számla nem kell! az APEH voltam
2012. jan. 17. 20:35
 19/28 anonim ***** válasza:
Szállj be mellé és nyomjátok párosban:D
2012. jan. 17. 20:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom neked fogalmad van róla mi az a barátság???

Mikor két ember minden körülmények között számíthat a másikra,mikor mindent meg tudtok beszélni és kiálltok egymás mellet!Ha az én legjobb barátnőm k*rva lenne én akkor sem fordulnék el tőle,sőt igyekeznék,hogy segítsek neki,hogy ne kelljen ezzel foglalkoznia!Nem a "munkája" és az anyagi helyzete miatt választunk jobb esetben barátokat.Nem véletlen vagytok egymás mellet ovi óta,mert gondolom számíthattatok egymásra.Viszont ha te egy ilyen dolog miatt elfordulsz tőle,akkor nem vagy igaz barát és nem is érdemled meg,hogy annak nevezzenek! Fordított esetben mit éreznél,ha nem lenne más kiút szégyenülten,megalázva ezt kell tenned,hogy megélj.Gondolom nagy szükséged lenne egy megértő barátra.Hidd ha el neki is szüksége van,de gondolkozz el,mert ha most a sz*rban ott hagyod egy senki vagy nem barát!

2012. jan. 17. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!