Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsak meg valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg valakit, aki teljes szívéből gyűlöl?

Figyelt kérdés

Közel egy évig voltam a szeretője egy srácnak, aztán ő leépítette ezt a kapcsolatot. Hát én ezt nem így terveztem, hanem úgy, hogy majd a csajt kidobja értem. Kicsit felidegesítettem magam, szóval addig manipulátorkodtam, míg végül a csaj kidobta őt. Ezen megsértődött és meg akart késelni... Én meg feljelentettem...

Ennek körülbelül 3 éve... Azóta nem volt kapcsolatom senki mással (se szerelmi, se szexuális)... Biztos voltam benne, hogy már nem érdekel ez a pasi, de így visszagondolva az életemre, rájöttem, hogy szinte csak abban az 1 évben voltam boldog ameddig vele voltam...

Hogyan hódítsam meg? Ha ugyanazon a helyen szórakozunk, kb elmenekül tőlem, írtam neki egy hónapja sms-t, de nem válaszol... Szerintem utál engem... Valami ötlet? :)

2012. jan. 12. 23:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

tegnap 12:16

Miért, te milyen helyzetben vagy?

2012. jan. 14. 12:15
 22/25 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács! Máskor ne legyél a szeretője egy olyannak akinek "komoly" kapcsolata van,pláne ne 1 évig!Bocs,de mégis mit vártál???Ha téged szeretett volna a pasi,nem maradt volna a másik csajjal,hanem téged választ! Egyszerűen csak kihasznált (szexre)! Ébresztő!!! Örülj neki,hogy megúsztad annyival,hogy "csak" meg akart késelni.Rosszabbul is járhattál volna!
2012. jan. 23. 13:01
 23/25 jin ***** válasza:

nem vagy cigány?!!akkor megérdemled szerintem...

bár ez fura h te kicsináltad ő meg mg akart ölni....

hogy menekültél meg?(csak ugy érdekel:D)

2012. febr. 28. 16:43
 24/25 A kérdező kommentje:
Egy szórakozó hely mögött akart... mindig van nálam gázspray, lefújtam vele... :)
2012. márc. 19. 20:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Istenem, bàr sikerült volna neki és gyilkolt volna le téged, komolyan mondom! Megérdemled, te mocskos ku.rva!! Hogy vagy ekkora gerinctelen féreg?! Dögölj meg, te szuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hànynom kell töled te retkespi.nàju fa.sszopo riherongy!!!!!!!!!!!

2012. szept. 22. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!