Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg valakit, aki teljes szívéből gyűlöl?
Közel egy évig voltam a szeretője egy srácnak, aztán ő leépítette ezt a kapcsolatot. Hát én ezt nem így terveztem, hanem úgy, hogy majd a csajt kidobja értem. Kicsit felidegesítettem magam, szóval addig manipulátorkodtam, míg végül a csaj kidobta őt. Ezen megsértődött és meg akart késelni... Én meg feljelentettem...
Ennek körülbelül 3 éve... Azóta nem volt kapcsolatom senki mással (se szerelmi, se szexuális)... Biztos voltam benne, hogy már nem érdekel ez a pasi, de így visszagondolva az életemre, rájöttem, hogy szinte csak abban az 1 évben voltam boldog ameddig vele voltam...
Hogyan hódítsam meg? Ha ugyanazon a helyen szórakozunk, kb elmenekül tőlem, írtam neki egy hónapja sms-t, de nem válaszol... Szerintem utál engem... Valami ötlet? :)
Nem volt cigány. :D
Szerintem én is megérdemlem a boldogságot, és igazából szerintem nem tettem semmivel se több rosszat neki, mint ő nekem. Én mégis szeretem őt, és szeretnék vele kibékülni.
Nem vagyok cigány, a csávó is és én is fehér bőrű szőke emberek vagyunk.
És igen, szerintem megérdemlem. Miért ne érdemelném szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!