Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsak meg, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg, egy pasis csajt? :D:D

Figyelt kérdés
Az a helyzet, h nagyon megtetszett egy csaj, akit minden héten látok egyszer, ahová járok kajálni. Nagyon szimpatikus, kedves, és gyönyörű. Azt már tudom, h Bettinek (20 éves) hívják, és amikor rákérdeztem a családi állapotára, azt mondta, h van barátja. Nem hittem neki, viszont a minap láttam egy nála idősebb pasival, egy buliban, a pasi legalább 28 éves, hanem több volt. Puszilgatták, ölelgették egymást. De szeretném tudni, h mit javasoltok, h közeledjek felé? Tudom, h ilyet nem szokás, de szeretném, barátnőmnek tudni azt a gyönyörű kék szemű, szőke hajú leányzót. Mindig mindenkinek esélye van mindenkinél, nagyon optimista vagyok, remélem nem csalódom a tanácsaitokban.
2011. dec. 26. 00:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg pasis , akkor ha összejönnétek úgyanugy eldobna téged ...
2011. dec. 26. 00:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Pedig lehet csalódni fogsz... :) Tudatosan belemászni egy kapcsolatba iszonyatosan gerinctelen dolog. Nyilván nem véletlenül van a párjával, neked pedig tisztelned kéne annyira a helyzetet, hogy ezt elfogadod.

Próbálkozni lehet, ha nem szeretik egymást igazán, akkor sikerülni fog.

2011. dec. 26. 00:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaz. Ha kidobja érted a pasiját téged is kidobhat valaki másért! Az előző szeméj jól mondja.
2011. dec. 26. 00:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint a pasija! Anélkül nincs esélyed még akkor se, ha szakítanak.
2011. dec. 26. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel ez egy szemét undorító dolog, keress valakit, aki egyedülálló.

De ha össze is jön a dolog, szívből kívánom, hogy téged is dobjon el egy harmadik, vagy a volt pasi miatt.

2011. dec. 26. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!