Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok adnátok 1 pár jó tippet hogy én 18 éves létemre hogyan "hódítsak" meg egy 21 éves csajt?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nem sok esélyem van nála. Mondjuk volt már csajom de ő fiatalabb volt.2010. júl. 7. 22:36
1/4 anonim válasza:
mondjuk ezzel a szöveggel: jó a csöcsöd kő kola?
2/4 anonim válasza:
a kérdés alapján tényleg nincs esélyed! de próbáld ki azt, hogy belehokizol a gatyádba odamész hozzá és megmondod neki :
rádnéztem és beélveztem!
Biztos értékelni fogja!
3/4 anonim válasza:
Mivel úgy érzed nincs rá sok esélyed, akkor tényleg nincs rá sok esélyed. Minden fejben dől el.
4/4 anonim válasza:
én fiu vok de segiteni akarok.
sztem próbálj valamien utón-módon összehaverkodni vele.
majd késöbbb vedd fel msnre skype-ra amid van és utána ott tudod füzni.. ne felejtsd el a lányok sokkal inkábbb a belsöt nézik mint a külsöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!