Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy művész csajt?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, és iszonyúan bejön nekem. Viszont ahogy észreveszem ő nem az a tipikus "rajzolgatok, elvont vagyok, néha sírunk a világon, elvont dolgokat csinálok direkt, pukkasztóan öltözködöm fajta". Hallottam viszont már egy-egy ilyen barátjával beszélgetni, és sosem tudtam hozzá szólni a dolgokhoz. Tényleg nagyon komoly lány, és kicsit kisebbség érzetem van mellette. Néha meg tökre gyerekes. Hogy tudnék a kedvére tenni egy ilyennek?
2010. jún. 10. 02:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kezdődő beszélgetésnél hatásosabb,ha lekötöd a figyelmét,vagyis te beszélsz olyasmiről amihez nagyon jól értesz és érdekli is.Egyébként az a tapasztalatom,inkább az számít ahogy mondod,mint,hogy mit.Az Angyal című filmben Val Kilmer eljátsza a nőnek az igazi művészlelket,ha akarod nézd meg!
2010. jún. 10. 02:50
 2/8 anonim ***** válasza:

mit jelent, hogy gyerekes?

legyel te is vidam. ha ugy jön ki szorakozott. de legyel ferfi, ha ferfinek kell lenni. illemszabalyok, hivd meg, stb...

legyel vidam es laza, ha szorakozohelyen vagytok. viszont tudj hozzaszolni a vilag aktualitasaihoz. pl. kortars müveszet. kik irnak. mikröl, mit. milyen zeneket irnak, stb....

erre a legjobb folyoiratokat olvasni.

de ha te nem vagy müvelt es nem tudsz hozzaszolni irodalomhoz, kepzömüveszethez, akkor valoban nem nagyon tudsz erdemben hozzaszolni egy ilyen temaju beszelgeteshez.

azt hiszem azonban nem is ez a fontos. beszelj arrol, ami teged erdekel. es egy kis tajekozottsag nem art ugy altalaban mindenröl.

de nem ez a fontos. ne akarj mas lenni mint aki vagy.

olyan lanyt keress, akinek hasonlo erdeklödesi köre van mint neked. es te is jobban fogod erezni magad. azert mert valaki nem tajekozott valamiben, nem jelenti azt, hogy kevesebb. csupan az elet mas területein er el eredmenyeket.

2010. jún. 10. 03:42
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Odamész hozzá azt ezt mondod:

Én is szeretek festeni de csak fehérrel, ha gondolod megnézheted az egyik rögtönzött alkotásomat estére.

2010. jún. 10. 06:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Elég érdekes elméleted van a művészekről, de sebaj. Mi az, hogy "néha sírunk a világon" meg "elvont dolgokat csinálok direkt"??

Ha ugyanúgy viselkedik, mint egy átlagos lány, mert ebből a két mondatból arra következtetek, akkor nem kell más hódítási stratégiát alkalmazni, mint a többi lánynál. És próbálj te beszélgetést kezdeményezni, lehetőleg olyan dolgokról, amihez te is értesz... :P

2010. jún. 10. 07:37
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Amikor a tenyere szabad, tedd a farkad a tenyerébe.
2010. jún. 10. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Csodáld meg az intelligenciáját és az eredetiségét.
2010. jún. 10. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát. Itasd le, az is valami :D
2010. jún. 10. 21:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmesebb válaszokat!
2010. jún. 10. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!