Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy 22 éves srácot?
Nekem ő nagyon tetszik. De nem lehetünk együtt, mert van barátnője már jó ideje...
De én akkor is akarom ezt a fiút! :P
Segítsetek, hogyan érjem el, hogy engem akarjon, és ne a barátnőjét??
Amugy már egyszer megszólított, és beszélgettünk, lehet hogy én is bejövök neki?? :O
21 éves lány
Nem szép dolog elvenni más párját...!
Egyébként meg ha el lehet szedni mástól, akkor nem félnél attól, hogy majd tőled is ilyen egyszerű lesz/lenne elszedni...?!
Hagyd...vagy légy a barátja, és ha már nem lesz barátnője, vagy szakítanak, akkor lesz egy váll, amin "kisírhajta" magát, de semmi esetre se próbáld elszedni!!!
Ha megpróbálod elszedni, rib@nc leszel...és ne csodálkozz ha rájön a barátnője, megver:D
Nem vagyok ezek közül semmi, amiket itt leírtatok!
Tőlem is elszerették a jegyesemet, szóval nekem innentől kezdve nincs pardon!
De azért köszi, hogy írtatok!
Megoldom magam....
A másik pedig, hogy ez az oldal nem arra van, hogy szidjátok egymást, vagy épp a kérdezőt..... ti vagytok a bunkók, hogy így beszéltek, én soha nem írnék ilyet senkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!