Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsak meg valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg valakit, aki teljes szívéből gyűlöl?

Figyelt kérdés

Közel egy évig voltam a szeretője egy srácnak, aztán ő leépítette ezt a kapcsolatot. Hát én ezt nem így terveztem, hanem úgy, hogy majd a csajt kidobja értem. Kicsit felidegesítettem magam, szóval addig manipulátorkodtam, míg végül a csaj kidobta őt. Ezen megsértődött és meg akart késelni... Én meg feljelentettem...

Ennek körülbelül 3 éve... Azóta nem volt kapcsolatom senki mással (se szerelmi, se szexuális)... Biztos voltam benne, hogy már nem érdekel ez a pasi, de így visszagondolva az életemre, rájöttem, hogy szinte csak abban az 1 évben voltam boldog ameddig vele voltam...

Hogyan hódítsam meg? Ha ugyanazon a helyen szórakozunk, kb elmenekül tőlem, írtam neki egy hónapja sms-t, de nem válaszol... Szerintem utál engem... Valami ötlet? :)

2012. jan. 12. 23:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy egy régi albán mondás tartja: Nikásze péri menó, azaz, ha késeléssel oldod meg vitás ügyeidet, valószínűleg Lakatos vagy.
2012. jan. 13. 00:24
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem elég gerinctelen módon viselkedtél, de jól tetted h feljelentetted. Ha a srác nem akart téged annak megvan az oka! Lehet h neked ő volt az igazi, de neki nyilván nem te voltál az mivel akkor téged választott volna. Ráerőltetnéd magadat őrá, csakmert neked ő jön be? Van még sok másik fiú akivel szintén boldog lehetnél és olyan is akad köztük akinek te kellesz és nem más.

Ezenkívül kell hogy legyen büszkeséged és nem kéne visszakunyerálnod magad mert nem hinném h a srác tisztelne, már ha a barátnős mutatványoddal nem veszítetted el a tiszteletét! De ha teljesen meg is bánsz mindent és még jóvá is tudnád tenni, akkoris ott van az a rész hogy a srácnak egy másik csaj jobban kell. Ne legyél tipikus buta liba és keress mást! Bár őszintén szólva nem igazán tudlak sajnálni azok után amiket csináltál! Jogod van boldognak lenni de nem úgy h mások boldogságát tönkre teszed!

2012. jan. 13. 00:28
 13/25 A kérdező kommentje:

Mondjuk a srác valóban egy olyan faluban lakik, ahol a népesség 60%a cigány... de amúgy benne biztos nincs semmi kisebbségi vér, látszik rajta... meg értelmiségi családból való, az ő apja a polgármester ott...

Szerintetek hatással van rá, hogy cigányok veszik körül? Mondjuk egyik exbarátnőjét félholtra verte... de velem mindig aranyos volt, és teljesen gyengéd (leszámítva persze mikor meg akart késelni)...

2012. jan. 13. 00:28
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

,,Szerintetek hatással van rá, hogy cigányok veszik körül? Mondjuk egyik exbarátnőjét félholtra verte... de velem mindig aranyos volt, és teljesen gyengéd (leszámítva persze mikor meg akart késelni)..."

Azért ezen szakadok XDDDDDDDDDDD

2012. jan. 13. 00:30
 15/25 A kérdező kommentje:
Én nem értem miért tartotok gerinctelennek... Egyszerűen én csak mellette voltam boldog, szerettem volna a többi nőt eltűntetni a képből... most ez bűn?
2012. jan. 13. 00:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Napló riportnak simán elférnétek XD
2012. jan. 13. 00:32
 17/25 anonim ***** válasza:

egyrészt. igen azt adtad neki, amit ő is neked.

másrészt, hacsak nem veszed ki valahogy abból a kissebbségi környezetből, akkor ilyen marad, és legközelebb ha megint felhúzza magát, téged is félholtra ver.

2012. jan. 13. 00:47
 18/25 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha hozzám költözne (én egy közeli nagyvárosban élek, itt nem lennének rá hatással), csak sajnos nem akar velem szóba állni... Minden barátom azt tanácsolta, hogy ne nyomuljak nagyon, hanem "ismerkedni" próbáljak vele... De egyrészt: régen is inkább az jött be neki, mikor erőszakosabban nyomultam rá; másrészt: most szóba se akar velem állni a történtek miatt, így hogy ismerkedjek vele?
2012. jan. 13. 00:50
 19/25 anonim ***** válasza:

ma 00:28

Basszus te megérdemled a sorsod! Zsák a foltját! :)

Félholtra vert egy csajt és ezek után te még akarsz tőle valamit?! Idióta liba vagy!!!!!

ma 00:30

Nem gerinctelenség csak aljas dolog! És igen, bűnnek számít másoknak ártani önös szándékból! Ehhez nem volt jogod!

ma 00:50

Vér vízzé nem válik!!!! Ha olyan hülye vagy h ezt nem veszed figyelembe akkor minden elkövetkezendő rosszat magadnak köszönhetsz!

Egy biztos! Amit te itt felvázoltál az nagyon buta, és nem intelligens felfogásra vall! Tán el kéne kezdeni gondolkozni hallgatni az okosabbra és nem hülyének lenni!!!!

2012. jan. 13. 02:46
 20/25 anonim válasza:
hát sajnos ez nem egy kellemes helyzet, de még mindíg jobb, mint az enyém!! Tenni ez ellen nem sokat tudsz, de mondás tarja" A remény hal meg utoljára!" NE ADD FEL, DE AZÉRT SZERINTEM GONDOLOKZZ EL AZON, HOGY KELL-E VALAKI MELLÉD! Tudod egy embernek kell a társaság! ha van egy párod, attol még szerethetsz valaki mást! Talán sikerül relfelejtened!
2012. jan. 13. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!