Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy 15 éves fiú hogyan és melyik testrészen szőrtelenítsen, egyátalán szőrtelenítsen-e?
Sokszor kerülök olyan helyzetbe (pl. rendszeresen járok uszodába), hogy mások előtt lekell vetkőznöm teljesen és nem tudom, hogy mit kezdjek a szőrzetemmel (hónalj (ezt ugye fürdőruhában is lehet látni, fanszőrzet, láb, fenék stb.)
Ti mit ajánlotok, mit tennétek a helyemben vagy mit tesztek???
A normális kérdéseket előre is köszönöm!!!
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem se borotválj még 15 évesen, majd akkor ha a barátnőd akarja de max 2-3 évvel később.
18/f
Szerintem elég, ha csak az arcodat szőrteleníted.
Remélem nem baj, hogy lány létemre válaszoltam :)
Köszi az eddigieket, várom a további válaszokat!
Egyébként a nagyobb alsógatya nem megoldás a hónaljra, de az uszodában levetkőzök és úgy zuhanyzok, tehát arra sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!