Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, egy 15 éves fiú hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy 15 éves fiú hogyan és melyik testrészen szőrtelenítsen, egyátalán szőrtelenítsen-e?

Figyelt kérdés

Sokszor kerülök olyan helyzetbe (pl. rendszeresen járok uszodába), hogy mások előtt lekell vetkőznöm teljesen és nem tudom, hogy mit kezdjek a szőrzetemmel (hónalj (ezt ugye fürdőruhában is lehet látni, fanszőrzet, láb, fenék stb.)

Ti mit ajánlotok, mit tennétek a helyemben vagy mit tesztek???

A normális kérdéseket előre is köszönöm!!!

2012. jan. 6. 15:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Szerintem ne zavartasd magad, felesleges szőrtelenítened, nem hiszem, hogy a többi pasi foglalkozik vele, ha meg igen, kit érdekel? Pasi pasit ne fixírozzon :D

Én pl. csak a természetesen szőrös pasikat szeretem.

Akkor érdemes szőrtelenítened bármidet, ha az az úszásban akadályoz, amúgy szerintem hagyd a csudába, ha te nem érzed amúgy sehol szükségesnek.

20/L

2012. jan. 6. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Na figyelj akkor egy kicsit!

Azok a férfiak, akik mindenhol borotválják szerintem homik, vagy van valami baj velük.

A hónalj az alap, ott leborotválhatod, mert csúnya, de máshol nem, még a fanszőrzetedet sem kell, főleg, ha a lánynak így is jó.

2012. jan. 6. 16:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy férfi csak az arcát borotválja és max (de nagyon max) lerövidíti a szőrt a többi testrészén, de nem borotválja le.

A cukifiúk borotválnak csak..

2012. jan. 6. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
elsosorban a te tested te dontessz, ha zavar a szor levagod rovidre, ha nem meghagyod
2012. jan. 6. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon szőrös vagyok és én mindenhol szőrtelenítek,lábat,kart is.Férfiak számára gyártott testszőrnyírót használok.Nem vagyok homár,egyszerűen jobban érzem így magamat.
2012. jan. 7. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Hónalj, kuksiszőr lemehet, bár utóbbi nyírva is jó. De a szőrös láb rohadt szexi :P És amúgy pasiknál természetes h szőrös.
2012. jan. 26. 19:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!