Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni rá?
Fél éve szakítottunk a párommal, de újra elkezdtünk beszélgetni és elmondtam neki hogyan érzek. Én senkit nem szeretnék ebben az életben csak őt és senki iránt nem fogok érezni úgy mint iránta. A probléma az, hogy semmi konkrét igent vagy nemet nem mondott a jövővel kapcsolatban. Azt elmondta, hogy nem akar senkivel kapcsolatot és nem is tervez. Rólam nem mond semmi konkrétat hogy akar e vagy sem. Tegnap például ezt mondta: "Majd az idő eldönti, hogy ki kivel lesz". Nem tudom ennyiből kivenni, hogy akar e valamit vagy sem tőlem. Ő éli az életét, viszont én így nem tudok "megnyugodni". Mind a ketten az elsők voltunk egymásnak. Félek, mert várnék éveket rá, de mi lesz ha rosszul fordul a kerék és csak az időmet szeretné húzni? Bármit kérdezek, nem válaszol igennel vagy nemmel, csak körülírja a dolgokat vagy másról beszél.
Elég ritkán beszélünk, magától sosem ír rám.
Ha nem mondott konkrétan nemet, akkor az talán azt jelentheti hogy fent akarja tartani az érdeklődést, bár lehet rosszul látom.
Én 21/f
Ő 18/l
Ne húzd az időd, és ne rágódj ezen, addig úgyse nyugszol meg a talánoktól, amíg meg nem tudod.
Konkrétan kérdezz rá, vagy mond el mit szeretnél. Ha nemet mond,vagy vonakodik, töröld ki az életedből.
Ne várj rá éveket.
De, konkrétan elmondta:
"Azt elmondta, hogy nem akar senkivel kapcsolatot és nem is tervez. "
senkit nem szeretnék ebben az életben csak őt és senki iránt nem fogok érezni úgy mint iránt
Dehogynem, még csak most kezdődik az élet.
Csak káposztát melegítünk újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!