Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Anotalkon mennyit érdemes...

Anotalkon mennyit érdemes várni egy női partnerre?

Figyelt kérdés
Jelenleg 100 férfi, és 32 nő van fent. Kb 5 perce próbálkozok ilyenekkel, hogy frissítek, és újra keresek, de semmi.
2021. ápr. 27. 18:38
 1/9 anonim válasza:

Semennyit, ha bedob egy nőt akkor 99% hogy ő is férfi lesz :D

Tapasztalat, a végén lebuknak és vagy megunják és felfedik magukat.

2021. ápr. 27. 18:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Oh, értem:D
2021. ápr. 27. 18:45
 3/9 anonim válasza:
Nem feltétlen,sok lánnyal beszéltem,többség C-TYPE amivel nincs is baj,csak nem tudnak egy mondatot helyesen leírni(tisztelet a RITKA kivételnek.)
2021. ápr. 27. 19:02
 4/9 anonim válasza:
Nemrégiben én is kipróbáltam az oldalt. A lányoknak valóban nagy hányada fiú. Viszont a helyesírás a fiúknak sem erőssége ott. Nagybetűkről sokszor álmodni sem lehet, és már az is csoda, ha ékezetet rak. Egy emberrel találkoztam ott, aki használt vesszőket is.
2021. ápr. 27. 19:34
 5/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, de már jó ideje nem szoktam oda fellépni. Régen lehetett rendes beszelgetőpartnert találni, akkoriban volt, hogy 300-400 nő is fent volt és ennél több pasi is. Akkor is voltak perverzek, meg hülyegyerekek, de most már kb mindegyik csak képcserézni (intim képpel), szexchatelni, vagy csak hülyéskedni jár oda.
2021. ápr. 27. 20:10
 6/9 anonim válasza:

5

Ez mikor volt ?

Én kb 3 éve voltam ott utoljára már akkor s.zar volt.

2021. ápr. 27. 20:15
 7/9 anonim válasza:
Pont addig amíg kivered
2021. ápr. 27. 20:38
 8/9 oneswfanboy válasza:
Hát minimum 3-5 órát várhatsz mire bedob neked egy csajt, de ha be is dob akkor az jó eséllyel egy lelki nyomorék, agyhalott iq fighter szintjén mozog aki egy dementor és maradék életkedvedet is kiszippantja. Na ez az anotalk, kb az internet pöcegödre. Tele lelkibeteg, recskaboyokkal és az agyhalott diliházból megpattant csajok tömkelegével, meg homár táskákkal na meg a pánszexuális meg biszeuális, meg tri meg a tököm tudja milyen egyedek gyűjtő helye. Egy okádás az egész oldal. És sajnos ez tapasztalat....
2021. ápr. 29. 14:40
 9/9 anonim válasza:

Hát én lányként írom hogy én azért nem várnék olyan sokat, hogy ha lassan dobna be fiúkat. Nem az a tipikus ismerkedő oldal ahol értelmes emberek vannak. Tisztelet a kivételnek!

De amúgy vannak ott normálisak is bár abból van a kevesebb.

2021. ápr. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!