Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan érdemes ismerkedni...

Hogyan érdemes ismerkedni karantén alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 19 éves srác vagyok és az a gondom, hogy szakítottunk exemmel és nemrég túl sikerült rajta lépnem. És elkezdenék újra ismerkedni, mert volt időm a szakítás után eldönteni, hogy mit akarok. Arra gondoltam, hogy ismerkedni kellene... Igen ám, de rá kellett döbbenni, hogy így annyira nem egyszerű.

Ti tudtok valami jó módszert/módszereket, ami ilyenkor is jó?

Szívesen meghallgatok minden tanácsot, taktikákat és ötleteket, szóval, ha van valami ami bevállt vagy bevállhat ne tarsd magadban! :D

Előre is köszi!

2021. febr. 18. 22:16
 1/4 anonim válasza:
Próbáld meg neten :D
2021. febr. 19. 00:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez így elég tág :D Van valami fasza oldal? Őszinte leszek nagyon új még nekem a netes műfaj, hagyományos ismerkedéshez vagyok szokva. De mivel sok időm nincs meg covid van valószinüleg ez ami bejöhet, azt tudni kell rólam, hogy délelőtt általában tanulok délután meg este 10-ig dolgozok szóval ez mellett nehéz bármire is időt találni. Szerintetek így is lehetséges?
2021. febr. 19. 21:21
 3/4 anonim válasza:

Ha fasza oldalt akarsz akkor ott a tinder :D

Amúgy nem tudom, próbálkozz gyakorin, hátha találsz értelmes embert. Bár az ritka mint a fehér holló.

Amúgy nem bántásból, de ha ennyire be van osztva a napod, akkor biztosan van időd ismerkedni? Befelér?

2021. febr. 20. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát figyelj ez, hogy így be van osztva a napom nem tart örökké.. 1-2 hónap múlva rendesen lesz időm mindenre IS. Csak addig szeretnék valami tervet kitalálni, hogy merre érdemes elkezdeni.

Amúgy lehet megpróbálom itt gyakorin elsőnek, hátha. Végülis mindent ki kell próbálni :D

2021. febr. 20. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!