Hogyan érdemes ismerkedni karantén alatt?
Sziasztok! 19 éves srác vagyok és az a gondom, hogy szakítottunk exemmel és nemrég túl sikerült rajta lépnem. És elkezdenék újra ismerkedni, mert volt időm a szakítás után eldönteni, hogy mit akarok. Arra gondoltam, hogy ismerkedni kellene... Igen ám, de rá kellett döbbenni, hogy így annyira nem egyszerű.
Ti tudtok valami jó módszert/módszereket, ami ilyenkor is jó?
Szívesen meghallgatok minden tanácsot, taktikákat és ötleteket, szóval, ha van valami ami bevállt vagy bevállhat ne tarsd magadban! :D
Előre is köszi!
Ha fasza oldalt akarsz akkor ott a tinder :D
Amúgy nem tudom, próbálkozz gyakorin, hátha találsz értelmes embert. Bár az ritka mint a fehér holló.
Amúgy nem bántásból, de ha ennyire be van osztva a napod, akkor biztosan van időd ismerkedni? Befelér?
Hát figyelj ez, hogy így be van osztva a napom nem tart örökké.. 1-2 hónap múlva rendesen lesz időm mindenre IS. Csak addig szeretnék valami tervet kitalálni, hogy merre érdemes elkezdeni.
Amúgy lehet megpróbálom itt gyakorin elsőnek, hátha. Végülis mindent ki kell próbálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!