Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megismerkedéstől számítva...

Megismerkedéstől számítva mennyi időt érdemes várni arra, hogy a férfi lépjen? 32N

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik kollégám, aki kicsit idősebb nálam, de szingli. Kb 2 hónapja jött hozzánk egy másik részlegről, akkor ismertem meg. Szerintem tetszem neki, bár nagyon óvatosan és tisztelettudóan viselkedik. Mennyi idő kell ilyenkor, hogy esetleg elhívjon valahova? Amennyiben persze akar. Én kedves vagyok vele, mosolygok és keresem a társaságát. Ennél konkrétabban nem adtam a tudtára, hogy tetszik.
2023. márc. 25. 20:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem kell várni. Ha szeretnél vele többet, hívd el te!
2023. márc. 25. 20:20
 2/11 anonim válasza:
Kezdeményezzen az, aki többet akar a másiktól. Miért nem hagyod a játszmázást, és miért nem hívod el őt valahová? Szempillarebegtetésből senki sem fog rájönni arra, hogy te többet akarsz tőle.
2023. márc. 25. 20:49
 3/11 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ebben a korban már nem ciki ha a nő kezdeményez. 32/F
2023. márc. 25. 20:53
 4/11 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz belehalni,ha elhívod valahová. Sose értettem, hogy miért kell megvárni, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, ha valaki bejön nekem akkor odamegyek és elhívom, függetlenül a nemtől.
2023. márc. 26. 12:13
 5/11 anonim válasza:
#4: Arról nem is beszélve, hogy a bájolgásból egyáltalán nem lehet eldönteni, hogy a nő többet akar-e, vagy egyszerűen csak kedves. Volt, hogy mosolygás, szemezés után én is odamentem, aztán közölte a csaj, hogy jaj, hát ő nem is úgy gondolta. Akkor meg hülyítse mindenki a kedves anyukáját, ha nem kezdeményezünk, az is baj, ha kezdeményezünk, az is baj.
2023. márc. 26. 19:11
 6/11 anonim válasza:
Osztom a válaszolók véleményét, ha akarsz valamit, kezdeményezz nyugodtan, csak ne ronts ajtóstól a házba :) 30N
2023. márc. 27. 05:50
 7/11 anonim válasza:
Elképesztő, hogy 32 évesen ugyanott tartasz, mint amiket a tini kategóriában lehet olvasni
2023. márc. 27. 11:31
 8/11 anonim válasza:
Pedig rá lehet jönni férfiként ha egy kolléga vagy bárki akit legalább felületesen ismersz hogy akar valamit. Ennyi nyomorék hozzászólást! Igenis, nekünk férfiaknak kell kezdeményezni. Még akkoris ha odamész a neked tetsző lányhoz és az meg húzza a száját. Legyél már férfi és próbálkozz! Töketlen szerencsétlen banda!
2023. márc. 28. 21:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Azóta azért történt valamennyi előrelépés, randizni nem hívott el, de bókolgat, meg keresi a társaságomat. Egy csapatépítő rendezvényen elmentünk kettesben sétálni is. Szóval szerintem jó úton halad a dolog.
2023. márc. 28. 21:42
 10/11 anonim válasza:
8-as tudod nincs semmi szerencsétlen se abban, ha a nő kezdeményez. Nem mindenki tud olvasni az úgynevezett 'jelekből', mi olyan ku rva nehéz abban hogy megkérdezi a nő hogy 'Lenne kedved elmenni holnap xy helyre'. Inkább vársz hónapokat míg elhív normálisan randizni? Csak a prolik meg a boomerek gondolják ezt gáznak.
2023. márc. 29. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!