Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megismerkedéstől számítva...

Megismerkedéstől számítva mennyi időt érdemes várni arra, hogy a férfi lépjen? 32N

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik kollégám, aki kicsit idősebb nálam, de szingli. Kb 2 hónapja jött hozzánk egy másik részlegről, akkor ismertem meg. Szerintem tetszem neki, bár nagyon óvatosan és tisztelettudóan viselkedik. Mennyi idő kell ilyenkor, hogy esetleg elhívjon valahova? Amennyiben persze akar. Én kedves vagyok vele, mosolygok és keresem a társaságát. Ennél konkrétabban nem adtam a tudtára, hogy tetszik.
2023. márc. 25. 20:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Végül elhívtam moziba. Mondtam neki, hogy van egy film, ami érdekel és eljönne-e velem. Azt mondta, menjünk... Bár nem tudtam megállapítani, hogy ennek most örült vagy nem.
2023. ápr. 11. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!