Introvertáltaknak hol érdemes ismerkedni? Kevésbé társasági emberek, ti hol ismertétek meg a párotokat?
Az egyetemen nem igazán keltem fel a másik nem érdeklődését, más közösségekben sem alakul semmi.
Neten próbálkoztam már, de nincsenek jó tapasztalataim, úgyhogy az kilőve.
"Neten próbálkoztam már, de nincsenek jó tapasztalataim, úgyhogy az kilőve"
... és te egyetemre jársz...
Szerintem akkor minden mást is "ki kéne lőnöd", hiszen eddig sehol nem voltak jó tapasztalataid.
Nem mindegy a korom és a nemem?
Semmi jelentősége nincs a kérdés szempontjából.
Egyébként pedig Budapesten lakom.
Első vagyok.
Sokan találkoznak innen is, pl. engem is érdekelt, mert hasonló vagyok, de ha az életben is ennyire nem látod meg a lehetőségeket, nem is csodálkozom rajta, hogy nem tudsz ismerkedni.
Ha rossz tapasztalat alapján kilövöd a helyeket gyorsan elfog fogyni minden mert mindenhol vannak hülyék
Én eddig majdnem minden barátnőm vagy hasonlót neten ismertem meg egyetemen esélytelennek tartottam hogy ismerkedjek bárkivel
A nemed meg lényeges lenne ahogy az is mit jelent hogy nem kelted fel az érdeklődésüket
Pl az se ugyanaz ha nőként várod hogy egy srác odajöjjön hozzád vagy srácként teszed
Mindkét esetben max azt tudom mondani hogy ha tetszik valaki próbálkozz be nála ne várj arra hogy majd valaki bepróbálkozik. Mivel nincs sok infó mit csinálsz hogyan így nehéz pontosabbat mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!