Munkahelyen egyértelműnek tűnő kölcsönös vonzalom hirtelen kialakulása esetén érdemes kivárni néhány hetet-hónapot vagy meg lehet próbálni kezdeményezni?
1: nem zavar, hogy egy helyen dolgozunk (és nem is fog);
2: tudom, hogy volna kockázata…
Felesleges várni, mert mire is? Max egymás idegeit húzzátok.
1-2: ha az elején nem is zavar, majd a későbbiekben az egyik fél fog tenni róla, hogy zavaró legyen, főképp ha az érdekeitek már nem egy irányban haladnak. Na majd akkor érzed meg az igazi kockázatnak az ízét.
Ha viszont van b és c terved esetlegesen arra, ha nem úgy alakulnának a dolgok, akkor hajrá minden esetleges red flag ellenére. Sok sikert!
Miért kéne várni? Pláne hónapokat? Azonnal lépni kell!
Sajnos most nekem várnom kell... mert az illető ritkán jár be (távmunka), és ha bent is lenne, akkor sem biztos, hogy kettesben tudok vele maradni, hogy elhívjam.
Megtehetném, hogy Teams-en ráírok, hogy helószia elmegyünk? Igen. De azt nem szeretném, nem lenne férfias. Ha ezen múlik, hogy összejövünk-e, akkor így jártam. De ezt szeretném élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!