Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagolt férfiként hogy érdemesebb nézelődni a kínálatban?
Személyesen félelem nélkül, vagy chatelgetve titokban?
Akartam már bontani a kapcsolatom, de a másik fél hallani sem akar róla
"Akartam már bontani a kapcsolatom, de a másik fél hallani sem akar róla"
Ilyesmi nincs, ha kimondod, hogy vége akkor vége van akkor is ha nem fogadja el. Ha pedig zaklat feljelentést teszel ellene!
Úgyhogy szakíts és aztán ismerkedj.
Kínálat? 🤢🤮
Egyébként aki szakítani sem tud az nem férfi 🤡
A párod engedné, hogy nézelődj a "kínálatban"? Tehát, benne lenne a nyitott kapcsolatban/házasságban?
Először ezt kell tisztázni. Ha igen, nincs ellene kifogása, akkor bárhol. Ha nem engedi, akkor szakítani/elválni kell.
Ilyen egyszerű.
Én nem vagyok a válás híve, amennyiben mindkét fél közös döntéssel megegyezik abban, hogy engednek egymásnak mást is az életükbe, akkor ez is járható út.
Ezt nektek kell tudnotok.
Egy biztos, hazugságban, titkolózva csinálni az nem opció számomra.
Be ne tüsszents már a kínálat szó miatt. Mit mondtam volna, hogy húspiac?
"Magához láncol élete végéig, neked semmi döntésjogod a saját életed felett?"
Van ez így néha. Például elég hozzá egy közös lakáshitel, amit csak együtt tudnak fizetni és mondjuk 2 közös gyerek, akikre már nem kevés a gyerektartás. Ilyenkor apa kényszerhelyzetben van: ha menni akar, anya pedig nem egyezkedik, kezdheti elölről az életét albérletben, csupasz p***ával, mellette fizetheti a lakáshitelt és a gyerektartást. Nem olcsó mulatság.
Persze lehet egyezkedni, használati díjat kérni a fél házért, perelni a közös tulajdon megszüntetéséért, de mindegyik évekig tart, addig is élni kell valahol és valahogyan. Alternatív megoldás egy megromlott házasságban egy fedél alatt maradni és várni, hogy a másik unja meg hamarabb és lelép, de az meg még rosszabb a gyerekeknek, mint a válás. És a tévhitekkel ellentétben vannak férfiak, akiket az után is érdekel a gyerekük, hogy megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!