Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában külsőre is hasonló párt szeretnének az emberek? A vékony vékonyat, a kövér kövéret, a sportos sportosat, az elhanyagolt elhanyagoltat? Stb.
2.
nem bonyolult. Ha a legtöbb emberre igaz (mint például rám), akkor lehet mondani hogy általában igaz. Kivétel mindenre előfordul.
#2: ok. Akkor most térjünk rá a "hasonló" meghatározására. Példádból kiindulva pl. vékony és vékony között nagy különbségek vannak, meg ami egyiknek vékony, a másiknak nem.
Meg most pl. én meg a feleségem magasságra, súlyra nagyjából megegyezünk, de nem jelenteném ki, hogy egyébként külsőre hasonlóak vagyunk.
:DDD
Nem gondoltam volna hogy ilyen nehézkes lesz az értelmezés, hogy definiálni keljen minden második szót. Amúgy vicces. Köszönöm.
Nem, sokszor látom, hogy az ellentétek vonzzák egymást, v. legalábbis olyanra vágynak.
Nagy darab pali kis csajt akar, a barna szőkét, stb.
Egyébként nekem is a hozzám hasonló tetszik. :)
Érdemes lenne a "párt" szót is tisztázni. A "szeretnének" is elég tág értelmezésnek ad teret. És manapság már az "ember" sem olyan egyértelmű :)
A vékony, kövér, sportos, elhanyagoltról nem is beszélve :DDD
Ennek ellenére például az 1-es értette a kérdést.
6
Köszi. Nekem is :)
Nem vonzanak a szőkék, vörösek, kövérek stb.
Nem, az egyes megpróbálta elképzelni, mit kérdezel, és aszerint válaszolt.
Én próbálom megérteni, pontosan mire gondolsz a pongyola megfogalmazás mögött, ami erre a topikra jellemző. De ha Te neked inkább szarkazmussal élvezkedsz, akkor tedd nyugodtan.
Nem igaz.
Én vékonyan is husis csajt preferáltam, most hízás után is a husis jön be jobban, elkezdek edzeni, genetika miatt valószínűleg izmosabb leszek (nem tudom tartani a zsírt a hasamon), akkor is a husisabb csajok jönnek majd be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!