Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyik a normális dolog, ha bejelenti/mondja vagy ha nem a dolgokat?
Eddig akárhány kapcsolatom volt mindenki úgy csinálta hogyha pl.: említi, hogy majd megy boltba akkor előtte leírta, hogy akkor na most indul vagy ilyen hasonlók helyzetek, értitek.
Vagy az a normális, hogy 1-2 óra múlva rákérdezek mikor indul és arra már az a válasz, hogy már volt. De persze közben végig írt stb.. fel se tűnt, hogy elment volna vagy ha ott van mondaná.
Nekem az a megszokott, hogy mindig mondtuk a másiknak, ha elindultunk, ott vagyunk valahol. De a jelenlegi “párom” ilyet nem csinál. Meg aztán se említi, hogy miket vett, ha nem kérdezel rá, hogy tovább vidd a beszélgetést, hogy jaaa akkor ez lesz tuti a kaja meg ilyenek..
Nekem ez furcsa.
Te nem érted…
Ez nem kötelesség stb..
Soha nem kértem se én se az exeim ezt.
Ez valahogy ilyen alap volt nálunk. De ne csak a boltnál ragadj le..
Mondjuk nekem ez a halálom lenne, ha valakivel csak ennyi lenne a beszédtéma, hogy megyek a boltba, itt vagyok a boltba, ezt vettem a boltba, ezt eszek, ezt főzök, stb.
Ki nem szarja le?
Minek is 0-24-ben írkálni?
Ezért nincs a pároknak személyesen normális beszédtémája, mert azonnal mindent leírnak a másiknak.
A #7 legalább érti miről van szó és kajak nem ragadt le egy épp felhozott dolognál…
A #8 is nagyon szépen leírta legalább érti miről an szó!
A többieknek pedig úgy látom nem megy az, hogy a dolgok lényegét fogjuk meg, ecsetelhettem volna 30 sorban mire is gondolok konkrétan de egy utóbbi példa felhozatala egyszerűbbnek tűnt…
Sebaj, máshol megértették szerencsére a kérdést és normális válaszokat is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!