Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most melyik a normális dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most melyik a normális dolog, ha bejelenti/mondja vagy ha nem a dolgokat?

Figyelt kérdés

Eddig akárhány kapcsolatom volt mindenki úgy csinálta hogyha pl.: említi, hogy majd megy boltba akkor előtte leírta, hogy akkor na most indul vagy ilyen hasonlók helyzetek, értitek.

Vagy az a normális, hogy 1-2 óra múlva rákérdezek mikor indul és arra már az a válasz, hogy már volt. De persze közben végig írt stb.. fel se tűnt, hogy elment volna vagy ha ott van mondaná.

Nekem az a megszokott, hogy mindig mondtuk a másiknak, ha elindultunk, ott vagyunk valahol. De a jelenlegi “párom” ilyet nem csinál. Meg aztán se említi, hogy miket vett, ha nem kérdezel rá, hogy tovább vidd a beszélgetést, hogy jaaa akkor ez lesz tuti a kaja meg ilyenek..

Nekem ez furcsa.

tegnapelőtt 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Miért mondaná, hogy volt a boltban és mit vett hogyha szerinte nem fontos? Vagy ha szerinted fontos beszédtéma akkor miért nem kérdezel rá? Illetve miért nem mondod neki, hogy "kötelező" bejelenteni mint az exeid, hogy boltba megy, hogy elzavarjon a fenébe?🤔
tegnapelőtt 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Te nem érted…

Ez nem kötelesség stb..

Soha nem kértem se én se az exeim ezt.

Ez valahogy ilyen alap volt nálunk. De ne csak a boltnál ragadj le..

tegnapelőtt 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
A boltot írtad akkor mit írjak rá? Meg kéne beszélni, hogy szeretnéd tudni merre jár és majd válaszol ha akar. Nyilván ha nem akar és neked nem tetszik lehet külön utakon folytatni.
tegnapelőtt 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő normális. Ha nem éltek együtt akkor nem fontos bejelenteni ilyet. Mivel mi együtt élünk szoktam kérdezni szeretne-e valamit a boltból.
tegnapelőtt 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

Mondjuk nekem ez a halálom lenne, ha valakivel csak ennyi lenne a beszédtéma, hogy megyek a boltba, itt vagyok a boltba, ezt vettem a boltba, ezt eszek, ezt főzök, stb.

Ki nem szarja le?

Minek is 0-24-ben írkálni?

Ezért nincs a pároknak személyesen normális beszédtémája, mert azonnal mindent leírnak a másiknak.

tegnapelőtt 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Egy bolt az egy utolso huszadrangu semmi. Normalis embereknél nem is téma.
tegnapelőtt 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Ez a bolt nagyon beakadt, pedig nem is ez volt a lényeges, az csak egy példa volt. Feltételezem más helyzetekben is elő szokott ez fordulni. Igen, szerintem is alap, hogy megjegyzem merre megyek. Bolt példánál maradva pl megkérdezem, hogy a párom szeretne-e valamit.
tegnapelőtt 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam bejelenteni, csak akkor szólok, ha épp beszélgettünk. Akkor ez releváns infó, hogy ne csak úgy eltűnjek és tudja, hogy most egy darabig nem leszek elérhető. De ha ő közben is ír és fel se tűnt neked, akkor ezt se tartom szükségesnek. Persze más, ha valami nagyobb programról van szó, de egy bevásárlást és egyéb totál hétköznapi dolgot minek említsen? És miért kéne mindig elmesélnie, hogy miket vett? Még ha a közös bevásárlást intézi, akkor lehet értelme, ha közben megkérdezi, hogy neked kell-e valami vagy a képen lévő kenyerek közül melyiket ennéd szívesebben, de csak úgy ez nem egy túl érdekes téma. Szerintem normális, hogy a mostani párod ezekről nem beszél magától.
tegnapelőtt 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
13%
Mivan🤣🤣🤣🤣
tegnapelőtt 19:46
 10/10 A kérdező kommentje:

A #7 legalább érti miről van szó és kajak nem ragadt le egy épp felhozott dolognál…

A #8 is nagyon szépen leírta legalább érti miről an szó!

A többieknek pedig úgy látom nem megy az, hogy a dolgok lényegét fogjuk meg, ecsetelhettem volna 30 sorban mire is gondolok konkrétan de egy utóbbi példa felhozatala egyszerűbbnek tűnt…

Sebaj, máshol megértették szerencsére a kérdést és normális válaszokat is kaptam.

tegnapelőtt 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!