Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbálkoztak már nálad melegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkoztak már nálad melegek? Heteróként hogy kezelted a dolgot?

Figyelt kérdés
Nekem tavaly volt az első ilyen szituáció. A munkatársam elkezdett furán viselkedni, azt hittem csak ilyen rosszul barátkozó típus. Kellett pár hét mire leesett, hogy mire megy ki a játék. Nagyon gáz volt. Mert szerintem azt hitte, hogy én is meleg vagyok és csak kéretem magam vagy passz. Közben a igazság az volt, hogy nem akartam megbántani a fogyatékos kollégát, hogy visszautasítom a haverkodását. Fel is mondtam utána.
tegnapelőtt 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Meleg = fogyatékos?
tegnapelőtt 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
Ezek heterokat is be akarnak vonni. Ha már ők betegek akkor mások is legyenek azok.
tegnapelőtt 17:07
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Sajna: olyan helyen várakoztam valakire, amiről akkor még nem tudtam, hogy "ez a hely" arról híres...

Másik alkalommal közeledett egy manus: leblokkoltam, de szerencsére visszafogta magát, nem közeledett tovább.

Szerencsétlenségemre vékony vagyok, ez az alkat meg "radar" nekik, de igencsak mellé megy...

tegnapelőtt 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nálam még nem próbálkoztak, de ugyanúgy kezelném, mintha egy olyan ellenkező nemű udvarolna / próbálna felszedni, aki nagyon nem vonz. Udvariasan lepattintanám.
tegnapelőtt 17:11
 5/11 AzImi ***** válasza:
75%
Nálam többször is, volt amikor buliban jött oda egy srác, de munkahelyen is előfordult már. A legdurvább az volt, mikor nudiztam a vízparton és úgy feküdt le mellém egy idősebb férfi. Bár csak a nők próbálkoznának ilyen lelkesedéssel.
tegnapelőtt 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Egyedül a 4#es válaszolonak sikerült értelmes, életszerű valaszt adni

A többiek meg ha ennyire félnek a meleg férfiaktol akkor kicsit nezzenek magukba, mert rengeteg hetero férfi pontosan ugyanolyan irritáló nyomulos stílusban nyomja mint néhany meleg. Bezzeg a farok másik oldalán már nektek se olyan kényelmes a szitu,mi?😄

tegnapelőtt 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írok, ha erre is kíváncsiak vagytok.

Angliában voltam au-pair, és felhívtam a szembe szomszéd au-pair csajt. Mondtam neki, hogy tudom, hogy most érkezett, és biztos magányos, szívesen megmutatom a környéket. Amúgy sok ilyen barátnőm volt, ott abban a helyzetben, ez nem volt sem tolakodó, sem fura, vagy legalábbis én így gondoltam. Olyan kiterjedt baráti köröm volt mindenféle nemzetiségű csajokból, mint soha sem előtte, sem utána.

Szóval ezzel a csajjal elmentünk együtt bulizni, és ittunk is. Elmondta, hogy neki mennyire fura volt, hogy én őt felhívtam. És hogy nem gondolkodtam rajta soha, hogy milyen lehet egy nővel, meg hogy ő szívesen megcsókolna. Én csak annyit mondtam, hogy nem vonz a dolog, nem gondoltam, hogy ő ezt komolyan mondja, mert eléggé be voltunk rúgva.

Utólag tudtam meg, hogy leszbikus. Fél évig együtt lógtunk, nem éreztem magam soha feszélyezve előtte, de nem próbálkozott többet, aztán hazautazott.

tegnapelőtt 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
6#: Aki nem volt ilyen szituban, az semmit sem tud erről...
tegnapelőtt 20:26
 9/11 anonim válasza:

Nem tudom mennyire számít bepróbálkozásnak, mert elég részeg volt a csajszi, de leírom. Tavaly egy buliban csapódtam a hozzám közel táncolókhoz, mivel egyedül mentem, egy pár és a barátnőjük volt ott. Én 20 voltam, ők 18 alatt (karszalagról látszott). Beszélgettünk, táncoltunk stb, aztán a barátnő erősködött, hogy meg akar hívni valamire (mivel előtte mondtam, hogy még nem ittam, nem gondoltam bele többet, simán jófejség is lehet a részéről), amikor elment piáért akkor mondták a többiek, hogy nagyon tetszek neki, azért viselkedik így, azért néz engem folyamatosan. Miután visszajött kicsit arrébb mentünk és megkérdezte, hogy volt-e már, hogy tetszett nekem lány, mondtam hogy persze vannak szép lányok de nem, erre megkérdezte azt is, hogy őt szépnek találom-e, mert hogy neki eléggé bejövök. Megmondtam neki, hogy én a fiúkra bukom, aztán elköszöntem tőlük, ő itt szájon akart puszilni, de elfordultam, úgy tettem, mintha piáért mennék, de hazamentem (a villamoson aztán nyilván összefutottam a lánnyal xd).

21/L

tegnap 01:35
 10/11 anonim ***** válasza:

8# mivel férfiak dörgölőztek már hozzám buszon,fogdostak,beszólogattak,füttyögtek,igy de,tudom milyen ha egy férfi átlépi a hataraimat

Nekem az nem szimpatikus hogy ez nektek férfiaknak oke csinalni,de ha veletek ezt csinaljak,fel vagytok haborodva (utobbi persze teljesen jogos)

tegnap 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!