Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért próbálkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért próbálkoztok foglalt nőnél szex reményében? Úgymond szürke kisegér vagyok. Farmer,póló,tornacipőbe járok dolgozni. Max. minimális smink van rajtan. 8 éve párkapcsolatban élek. 34/n

Figyelt kérdés
Konkrétan 3 férfi is bepróbálkozott nálam szex reményében a munkahelyen. (Iroda) Mindegyik párkapcsolatban élő (10,15 20 éve), gyerekes, 30-40- es korosztályból. De csak szexet szeretnének titokban... Ennyire unjátok a párotokkal a szexet sok év után?
júl. 29. 22:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szürke kisegér vagy állításod szerint, azt hiszik könnyű préda vagy, mert tuti ki lehetsz éhezve egy kis "figyelemre".
júl. 29. 22:47
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy unják. Lehet csak jó lenne két nőt megrakni és mivel úgy hiszik, hogy könnyen adod magad így bepróbálkoznak nálad elvégre szürke kisegér vagy.
júl. 29. 22:51
 3/24 anonim ***** válasza:
78%
Az átlag, vagy alatti nők több ajánlatot kapnak. A feltűnően szépekre kevesen mernek benyitni.
júl. 29. 22:52
 4/24 anonim ***** válasza:
65%

Miért nem az illetékes felkérőket kérdezed meg konkrétan, miért tök/totál idegeneket, akik esetlegesen másként gondolkodnak?

Annyira nincs ráció...

júl. 29. 22:56
 5/24 anonim ***** válasza:
91%

A szürke kisegerek tudni illik a leginkább manipulálhatóak filléres dumàkkal, pont a figyeleméhség miatt.

Egy szép és okos nő nagyobb kihívást jelent,bàr akad,aki szereti a nagy adat becserkészni...

júl. 29. 22:58
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
*nagyvadat
júl. 29. 22:59
 7/24 anonim ***** válasza:
13%
Akár annak szántad, akár nem, de ez elég felvágósra sikeredett. Milyen nehéz sorsa van szegény szürke kisegérnek, hogy oda ne rohanjak... mindeközben férfiak napi szinten dobják el az életüket, mert nem juthatnak ahhoz, ami számodra egy csettintés. Nem a párkapcsolatban lévő férfiakra gondolok. Azok undorítóak a maguk módján, hogy bepróbálkoznak.
júl. 29. 23:13
 8/24 anonim ***** válasza:
72%

Jót röhögtem némelyik válaszon. Úgy írtok a kérdezőről, mintha ő farmerben, tornacipőben és pólóban szükségképpen egy jellegtelen, semmilyen kinézetű nő lenne, "átlagos vagy az alatti". Szembeállítva a "szép és okos" nőkkel, meg a "feltűnően szépekkel".

Szerintem ezeket a válaszokat nagyrészt nők írták.

És ezek hülyeségek.

A farmeros, pólós, tornacipős 34 éves nő lehet rendkívül vonzó. Ha átlagosan kellemes arca van, és jó, sportos alakja, akkor eleve vonzó. Ráadásul sokunknak nagyon is bejön a sportosabb, egyszerűbb öltözet, mert lazaságot, közvetlenséget sugall, hogy nincs agyoncicomázva a nő. Szóval én azt hiszem, egy pompás alakú, arányos testalkatú nőről van szó, aki lazán és sportosan öltözködik, és az ilyen nőkön tipikusan sok férfi szeme megakad.

Az egy másik kérdés, hogy nős férfiak kezdenének ki veled, és persze tudják, hogy neked is van partnered ..... hát nem szép dolog, de eszerint ennyire erős kisugárzásod van, kérdező! Nem szürke egér vagy te, hanem kedves kiscica. :-)

júl. 29. 23:22
 9/24 anonim ***** válasza:
31%

#10: Én meg jót röhögök rajtad, férfiként írtam és éveket dolgoztam szórakozóhelyeken. A túl szép nőkre nem mertek rámenni a pasik, mert előre borítékolták, hogy elküldi őket. Semmi köze ennek az öltözködéshez.

Egy becserkészhető, alsóközép/középkategóriás vadat kerestek, akik aznap nővel mentek haza és dugtak.. ;)

júl. 29. 23:27
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoznék velük egyáltalán. Nem értem miért vagy kíváncsi a motivációjukra amikor egyértelmű, hogy szeretnének feleséget és szeretőt is. Ott a párod inkább rá kéne koncentrálni.
júl. 29. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!