Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért próbálkoztok foglalt nőnél szex reményében? Úgymond szürke kisegér vagyok. Farmer,póló,tornacipőbe járok dolgozni. Max. minimális smink van rajtan. 8 éve párkapcsolatban élek. 34/n
Miért nem az illetékes felkérőket kérdezed meg konkrétan, miért tök/totál idegeneket, akik esetlegesen másként gondolkodnak?
Annyira nincs ráció...
A szürke kisegerek tudni illik a leginkább manipulálhatóak filléres dumàkkal, pont a figyeleméhség miatt.
Egy szép és okos nő nagyobb kihívást jelent,bàr akad,aki szereti a nagy adat becserkészni...
Jót röhögtem némelyik válaszon. Úgy írtok a kérdezőről, mintha ő farmerben, tornacipőben és pólóban szükségképpen egy jellegtelen, semmilyen kinézetű nő lenne, "átlagos vagy az alatti". Szembeállítva a "szép és okos" nőkkel, meg a "feltűnően szépekkel".
Szerintem ezeket a válaszokat nagyrészt nők írták.
És ezek hülyeségek.
A farmeros, pólós, tornacipős 34 éves nő lehet rendkívül vonzó. Ha átlagosan kellemes arca van, és jó, sportos alakja, akkor eleve vonzó. Ráadásul sokunknak nagyon is bejön a sportosabb, egyszerűbb öltözet, mert lazaságot, közvetlenséget sugall, hogy nincs agyoncicomázva a nő. Szóval én azt hiszem, egy pompás alakú, arányos testalkatú nőről van szó, aki lazán és sportosan öltözködik, és az ilyen nőkön tipikusan sok férfi szeme megakad.
Az egy másik kérdés, hogy nős férfiak kezdenének ki veled, és persze tudják, hogy neked is van partnered ..... hát nem szép dolog, de eszerint ennyire erős kisugárzásod van, kérdező! Nem szürke egér vagy te, hanem kedves kiscica. :-)
#10: Én meg jót röhögök rajtad, férfiként írtam és éveket dolgoztam szórakozóhelyeken. A túl szép nőkre nem mertek rámenni a pasik, mert előre borítékolták, hogy elküldi őket. Semmi köze ennek az öltözködéshez.
Egy becserkészhető, alsóközép/középkategóriás vadat kerestek, akik aznap nővel mentek haza és dugtak.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!