Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért próbálkoztok foglalt nőnél szex reményében? Úgymond szürke kisegér vagyok. Farmer,póló,tornacipőbe járok dolgozni. Max. minimális smink van rajtan. 8 éve párkapcsolatban élek. 34/n
A férfiak ilyenek. Próbálkoznak.
Ez neked 34 évesen újdonság?
Igen, a nyomorékok is! Csak ők nyomorék módon.
Bár nem írtad hogy milyen pasik. Nyilván te egy Brad Pitt-et is elküldesz.
A másik meg... elég érdekes hogy ez téged foglalkoztat. Minket meg az foglalkoztatna, hogyan jutott a téma odáig hogy szexet akarnak, miközben te fújjolsz a családos apukákra.
Netán adtad a lovat alájuk?!
Szóval úgy gondolhatják könnyen adom magam... hmmm
Ezen most így elgondolkodtam.
Pedig nem így van. 2 férfival feküdtem le összesen.
Nem szeretnék senkitől semmit, még ha gyerektelen, egyedülálló lenne akkor sem. Csak nem tudom ezt az egészet hová rakni.
Mint szürke egérnek, azért elég rosszulesnek a direktben bántó válaszok.
Mi, szürke egerek is látjuk, ha csak kellemkedni akarnak és semmi többet és visszahúzódunk a vadászok elől.
A szürke egereknek is van szívük.
14: Én inkább arra gyanakodnék, hogy azt hiszik, nem vagyok becsületes.
Szólni kellene a feleségeknek.
Vagy legalább a kollegáidnak azt mondani: Megmondalak a feleségednek.
A párod mit mond erre különben?
#10 a válaszolók arra reagálnak amilyennek a kérdező leírja magát. Egy szürke egérnél pont nem egy átlagosan szép nő fog az eszedbe jutni. Az kivételes, hogy neked igen. Amúgy meglepődnél, hogy nem olyan szép nőknél is simán bepróbálkoznak. Elég ha nem kövér ,az nem számít, hogy alaktalan.. és ez saját tapasztalat.. Ettől függetlenül nem állítom, hogy a kérdező ne lenne csinos.
Egyébként azért próbálkoznak, mert egy emberrel együtt lenni évekig unalmas. Ugyanakkor egy kis izgalom miatt nem akarnak megválni a párjuktól. Ilyen egyszerű az egész.
Most dicsekedsz vagy panaszkodsz? 😏
Nyilván qrva jó nő vagy "szürke kisegérként" is, ennyi. Engem ugyanezzel a stílussal, 33 évesen senki le sem szar, pedig vékony vagyok, és a 18-as szerint az elég. Dehogy elég, ha nincs mell, fenék, combok. Na meg persze, ha ronda a fej. Nekem 10 év/lényegében mindig is egyedüllét után már teljesen mindegy, hogy foglalt és csak szexet akar, sőt, ez még jobb/egyszerűbb is. De hát hozzám sem szólnak. Addig örülj, bakker, amíg nem vagy ilyen nyomorult helyzetben! Légy hálás anyucinak, apucinak, egyéb felmenőknek a jó génekért, hogy nem ilyen fejjel meg testfelépítéssel kell létezned, mint az enyém!
- Kaladot keresnek.
- Unják otthon asszonyt.
- Jót tesz az egójuknak, ha a f@szukra húzhatnak.
- Nem kapják meg otthon, amit akarnak (anált).
"Farmer,póló,tornacipőbe járok dolgozni. Max. minimális smink van rajtan."
Önmagában ez a leírás semmit nem jelent :)
Farmer,póló, tornacipő és farmer, póló, tornacipő között is óriási különbség tud lenni :)
Én pont így járok és a legkevésbé sem vagyok szürke kisegér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!