Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért próbálkoztok foglalt nőnél szex reményében? Úgymond szürke kisegér vagyok. Farmer,póló,tornacipőbe járok dolgozni. Max. minimális smink van rajtan. 8 éve párkapcsolatban élek. 34/n
20, hát, akkor rondább vagyok, mint eddig tudtam 🤷🏻♀️
Kiülök a strandra egyedül, úgy elhelyezkedve, hogy ne legyenek szorosan körülöttem, tehát ne legyen "közönség" előtt "beégés", ha odajönnének hozzám, nem a telefont bámulom, keresem és tartanám a szemkontaktust, és így sem! Nemhogy ilyen hétköznapi helyeken vagy helyzetekben, mint munkahely vagy taxi. Köszönni sem szoktak, csak azok és csak olyankor, akiknek és amikor nem elkerülhető, nem még tapadni meg nyomulni. Felfoghatatlan.
Azért írtam, hogy szürke kisegér vagyok,mert beolvadok úgymond a tömegbe.Nem hívom fel magamra a figyelmet. Nem veszek fel tűsarkút miniszoknyával,nincs se műkőrmöm,műszempillám stb. Átlagosnak gondolom magam. 163cm/51kg, barna hosszú haj, kék szem. A fenekem kerek,de a mellem csak B kosárméretű.
Az egyik ilyen eset úgy történt,hogy beszélgettünk az udvaron teljesen hétköznapi dolgokról, egyszer csak elkezdte mondani hogy nagyon tetszem neki és ha korábban találkozunk biztosan bepróbálkozott volna nálam, de ha már így alakult hogy mindkettőnknek van párja azért szexelhetnénk egyszer titokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!