Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha munkahelyen próbálkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha munkahelyen próbálkozik egy családos illető egy másik családos illetőnél, akkor ez már turira csak a szexről szól?

Figyelt kérdés
Vagy attól még lehetnek szerelmesek egymásba?
aug. 1. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja?
aug. 1. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Az szerinted hogy tud szerelmes lenni aki még a nagy őjébe se tud az lenni?
aug. 1. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te ki vagy a sztoriban?Engem ez érdekelne.
aug. 1. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Te szerelmes vagy/szereted a férjed/feleséged? Nem. Akkor a másikba miért lennél? Azért mert rád néz, flörtöl? Ne viccelj már. Fellángolást érezhetsz, vagy testi vágyat, de a szerelem később alakulhat ki és csak akkor ha már eléggé ismered a másikat hozzá.
aug. 1. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szinte tuti. Ha annyira vége lenne érte, rossz lenne a házassága elválna. De nyilván nincs érte oda, nem olyan szar otthon szóval csak szex lesz belőle ha a másik is beleegyezik.
aug. 1. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mind1. Mocskos undorító dolog.
aug. 1. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Férfiaknál biztosan. Ha egy nőnek van férje, ott nincs felelősség. Bármikor mondhatja, hogy jaj, hát nem akarom ám felrúgni a házasságod, inkább szakítsunk. A nő lehet, hogy inkább lát kiugrási lehetőséget egy rossz házasságból, de az ilyenek mindig pofára esnek.
aug. 1. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mi nem tudhatjuk. Láttam már olyat is, hogy csak szex, de láttam már olyat is, hogy elhagyták a családjukat a másikért. Sőt, előző munkahelyemen párcsere is történt, ott is voltak gyerekek is.

Én elejét vettem a dolognak és elhagytam az exférjem, amikor a kolleganőjével már másodjára bukott le. A nő nem hagyta ott családját, viszont hónapokig hitegette az exférjem, már mindenkinek kínos volt ez az egész nyílt színjáték (pár embert ismerek onnan).

aug. 1. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

#7 kis idővel rájönnek, hogy a másik személy is csak ugyan olyan ember, a kapcsolatban/házasságban pedig folyamatosan ugyan azok a problémák jönnek elő, de lecserélni könnyebb, mint dolgozni a meglévőn....

Exférjem hónapok óta könyörög, pedig ő dobott ki egy kisbabával, mert beleszeretett valakibe. Könyörög, mert a másik nő sincs aranyból és mellé még rá is jött, hogy elvesztette a családját.

aug. 1. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel a szex, ami hajtja, de láttam már olyat, ahol a két fél egymásba szeretett és váltak.
aug. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!