Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha munkahelyen próbálkozik egy családos illető egy másik családos illetőnél, akkor ez már turira csak a szexről szól?
Ezt mi nem tudhatjuk. Láttam már olyat is, hogy csak szex, de láttam már olyat is, hogy elhagyták a családjukat a másikért. Sőt, előző munkahelyemen párcsere is történt, ott is voltak gyerekek is.
Én elejét vettem a dolognak és elhagytam az exférjem, amikor a kolleganőjével már másodjára bukott le. A nő nem hagyta ott családját, viszont hónapokig hitegette az exférjem, már mindenkinek kínos volt ez az egész nyílt színjáték (pár embert ismerek onnan).
#7 kis idővel rájönnek, hogy a másik személy is csak ugyan olyan ember, a kapcsolatban/házasságban pedig folyamatosan ugyan azok a problémák jönnek elő, de lecserélni könnyebb, mint dolgozni a meglévőn....
Exférjem hónapok óta könyörög, pedig ő dobott ki egy kisbabával, mert beleszeretett valakibe. Könyörög, mert a másik nő sincs aranyból és mellé még rá is jött, hogy elvesztette a családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!