Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne ennél a lánynál próbálkoznom vagy ez még nagyon kevés ?
Figyelt kérdés
Van egy bolt ahova néha szoktam járni és ott van egy diákmunkás lány aki árut pakol. Elég jól néz ki és azért meg is néztem persze diszkréten, hogy ne vegye észre, szerintem ez alap a legtöbb srácnál ha lát egy jó csajt :) Utána pont jött szembe az egyik kollégájával és akkor ő is meg én is egymás szemébe néztünk ahogy elhaladt mellettem. Máskor is voltam bent, akkor csak annyi volt hogy jött az áruval én meg arrébb húzódtam hogy kényelmesen elférjen ő meg kedvesen rám nézett és megköszönte. Ezekbe még sokat nem gondolok bele, de harmadjára mikor bementem és meglátott akkor rám mosolygott és köszönt, mintha talán megörült volna vagy nem tudom. Talán ebből azt gondolom hogy tetszhetek neki vagy szimpatikus lehetek neki ?aug. 26. 10:20
2/6 A kérdező kommentje:
Csak azért gondolom talán én is mert ugye nem egy pénztáros akinek muszáj köszönni hanem árutöltő, és akkor csak megmaradhattam neki ha így rám köszönt.
aug. 26. 10:23
3/6 anonim válasza:
Akármit is jelent nála, ha neked tetszik, kezdeményezz.
Elegyedj vele szóba, persze először csak semleges témákban.
4/6 anonim válasza:
Ezekkel pont hogy hiú ábrándokat akarsz magadba kelteni hogy biztos ezért meg azért csinálta ezt meg azt.Még mindig munkahelyen van és nyílván neki is az a jó ha a vásárlókkal kedves,de ahogy mások is mondták kezdeményezz valamilyen formában és akkor kiderül hogy igazak-e a felvetéseid vagy tévedttél.
5/6 anonim válasza:
Épp szellentett és neked abban a pillanatban fogalmad sem volt arról, hogy a fingjába gázolsz.
6/6 Senior Séf válasza:
Próbálkozz, csak így fogod megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!