Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, érdemes olyan lánynál próbálkozni, akinek van barátja?
Mondjuk ha tetszem is neki?
A lány fiatal,16 éves.
Már régóta együtt van a barátjával.
Nem vagyok az a tipikus csúnya srác, aki zaklatja a szép csajt!:D
A pasijára gondolsz?:)
Kevés ő ahhoz.:)
Vagy a pasija barátjára, barátaira :D
Alaphelyzet. Amennyiben jól megvannak s sráccal, nem szép dolog belerondítani egy jól működő kapcsolatba.
Tedd fel a kérdést! Neked hogy esne,ha egy másik faxi füzögetné a nődet?
"Kevés ő ahhoz.:)"
Aztán honnan tudod te azt?
Te több vagy?
Már csak azért sem, mert ilyen dologra képes vagy...
Amúgy megjegyzem, a legártalmatlanabbnak tűnő emberek tudnak ilyen téren a legveszélyesebbek lenni...
Nem tisztességes a barátjával szemben, de moralizáláson túl, könnyen be lehet kavarni egy kapcsolatba, csak "profitálás" szempontjából érdemes.
De ha összejössz vele, és pár hétre rá valaki más csavarja el a fejét, ne gyere hozzánk sírni.
Kérdésre senki nem válaszolt, egyre rosszabb az azoldal...
Kb közös chat-ként van használva, a kérdések alatt folyton azt látni,hogy nem oda illő dologról társalognak...
Igen, kevés lenne ahhoz,és a barátai is.
De nem erről van szó.
Ne próbálkozzal más nőjénél?
Mirért ne, ha nekem semmi közöm nincs a fiuhoz?
Engem se zavarna, ha valaki bepróbálkozna a nőmnél, ha zaklatná,az már igen, vagy ha összejönne neki és lecsapná a kezemről...nem érdekelne, mert a lány hagyott el engem, ne kényszerítette rá senki.
Ennyi.
Szerintem próbálkozni szabad. A vőlegényem úgy ismertem meg, hogy volt barátom pár éve. Aztán egy hét múlva már nem volt barátom. Volt helyette a - most már - vőlegényem. Idősebb voltam 16nál már, de azért nem egy vénség. Úgy gondoltam, hogy minek szenvedni, ha van jobb is.
De ha a kapcsolatuk jó, boldog benne a lány, és te semmi olyat nem tudsz nyújtani neki, amit a barátjától hiányol (azért, nálunk volt ilyen, egy csomó), akkor valószínűleg nem lép. De próbálkozni, egyszer, lehet. Viszont ha egyértelműen visszautasít, akkor azt el kell fogadni.
Póbálkozni lehet, midnenkinél van szebb és jobb. Ha működik a kapcsolata, és szereti a barátját nem fogja otthagyni, ha nem lehet esélyed, ami csak próbálkozással derül ki.
Próbálkozni lehet, legfeljebb ha nem kellesz elutasít. A pasik észrevételem szerint akkor is vadásznak, ha kifele mennek egy kapcsolatból de még van barátnőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!