Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alvás közben szex? Mitől miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alvás közben szex? Mitől miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mitől lehet ez? Körülbelül 3-4 éve néha előfordul, hogy miközben alszunk a párommal, elkezdem puszilgatni. Ilyenkor érzem, hogy hihetetlenül fel vagyok izgulva, és teljesen kívánom őt, szinte jobban, mint valaha. Általában a puszilgatásra felébred, én viszont nem vagyok teljesen tudatomnál. Arra eszmélek fel, hogy már benne vagyok, és hihetetlenül élvezem az egészet, de csak 30-40 másodperc után fogom fel, hogy mit csinálok.

Amikor teljesen magamhoz térek, ez a belső, hatalmas vágy lecsillapodik. Reggel a párom megjegyzi, hogy mennyire élvezte az éjszakát. Pedig a nemi életünk teljesen rendszeres, így nem értem, miért történik ez.

Amikor ilyen állapotban vagyok, szinte az egész testem bizsereg, és enyhe kiszáradást is érzek, annyira jó érzés. Tegnap este például kétszer is együtt voltunk lefekvés előtt. Azonban éjjel ismét hasonló történt: csak betettem neki, majd kivettem, és átfordultam az ágy másik felére. Erről egyáltalán nincs emlékem, azt hittem, csak álmodtam. Másnap a párom mondta el, mi történt.

tegnapelőtt 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is fokozott kanosodásnak hangzik, de akár ez is lehet:

[link]

tegnapelőtt 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, az is lehet amiről az 1- es ír, nameg még valami.

A férfiaknál éjjel, alvás közben termelődik legjobban a tesztoszteron és a hím ivarsejt.

Lehet, hogy nálad ez extra módon termelődik, és ennek is lehet ez a következménye, hogy egyszerűen nem hagy aludni, mindenképpen ejakulációra van szükség.

Nem véletlenül van fiatal fiúknál az éjszakai magömlés.

tegnap 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!