Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben aludt már el valamelyikőtök?
Orgazmus után már annál inkább.
Amikor elmegyek, utána párom is, mindketten bealszunk xD
volt pár percre :D de én szóltam előre hogy előfordulhat olyan fáradt voltam
N
Egyszer igen. De szerencsémre a lány is. Szilveszteri buli után ami nálunk volt. Kb reggel hat mire mindenki elment vagy lefeküdt aki nálunk alszik. Bedőlök én is az ágyba a hálószobában. Jön a barátnőm is és ő még sexelni akar.
-Nem akarok, minnyá alszom, haggyá!
Csak nem nyugszik. Elkezd cumizni. Én meg elalszom közben. De ő is. Kb fél óra múlva felébredek. A farkam még mindig a lány szájában. Persze már alaphelyzetben és ő is alszik. Folyik a nyála rendesen. A két hüvelykujjammal benyúltam a lány szájába, nehogy ijedtében ráharapjon és lehúztam a a száját magamról. Eleg mókas sztori. Persze másnap semmire nem emlékezett. 30F
Soha 😃😃😃
Nőként elég zokon venném, ha elaludna rajtam a pasi. 😃 És persze én sem tudnék. Legyek bármilyen fáradt, szex közben felélénkülök.
Szex közbe nem
De szopás közben már igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!