Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces 'balesetek' voltak veletek szex közben? Pl. Zuhanyzóban csináltátok és szappan ment valamelyikötök szemébe, véletlenül ráültetek az ágyon a macskára, ilyenek.
Amikor felpakoltam a làbaim a nyakàba fejberugtam.
Puki is volt vagy olyan,hogy ràm esett kicsúszott a keze,összefejeltünk, ilyesmi. Vagy amikor bonyolultabb ruha volt rajtam és nem tudta leszedni csak 5 perc után. Vagy amikor kérdezte jó e és mondom ha berakod utama megmondom. Miért hát bent van?! Nem, nem volt bent. Biztos van még de már nem jut eszembe több.
Először töltöttem el egy hétvégét az akkori barátnőméknél, aki akkor még szűz volt. A szülei elég konzervatívak voltak, a csaj hetekig könyörgött a szüleinek, amíg megengedték, hogy náluk aludjak. Egyébként én akkor találkoztam velük először.
Mi nagyrészt egész nap a csaj szobájában voltunk, szexet még nagyon nem akart, de kicsit kézzel játszadoztunk viszont nem mentem el egész nap.
Este a szülők elmentek valahová azt hiszem valami névnapot ünnepelni. Mi a csajjal játszadoztunk tovább semmi komoly nem akartam elvenni a szüzességét, ő meg még szopni sem akart, úgyhogy egy jó kis mellszexet sikerült végül összehozni, az egész hétvége alatt gyűjtögetett anyag a mellén és a nyakán landolt, úgy nézett ki, mint akit leöntöttek tejjel... kicsit váratlanul érte, mert még nem látott ilyet és sietett ki a fürdőszobába. A szülei meg pont akkor nyitottak be a bejárati ajtón mert kicsit hamarabb hazajöttek. és a kis szeretgetett, óvott védett kislányukat találták az előszobában csurom g.e.ci.sen..
Hozzám nem szóltak a hátralévő időben, akkor jártam náluk utoljára, a csajjal is szakítottam másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!