Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mesélni milyen vicces dolgok estek meg veletek szex közben?
Egyszer nagyon szexi akartam lenni, és beosonni a barátom mellé a zuhanyba.
Megijedt, felsikított, aztán továbbléptünk, simogattuk egymást, hasonlók.
Mikor be akarta tenni elcsúsztam es elharaptam a számat, be kellett mennünk a kórházba és összevarrták.
Még régebben, mikor nem voltunk együtt, akkor pedig lefeküdtem egy fesztiválon es sráccal és elkeveredett a bugyim a sátrában, úgyhogy bugyi nélkül kellett visszamennem bulizni :D
egyszer csajom lovagolt rajtam, mindketten előrehajoltunk hogy megcsókoljuk a másikat így összefejeltünk
mondjuk utána csak nevettünk rajta
másik alkalommal erotikusan rá akart lökni az agyra csak nem lattuk hogy ott a macska ezért ráhuppantam szegénykémre, mondjuk nem lett baja
még első barátnőmnél volt, átmentem és közben hazajött az anyja (aki erősen azt vallotta hogy házasság előtt nem szabad szexelni)
Ádám kosztümben bemásztam az ágyneműtartóba mielőtt benyitott köszönni a barátnőmnek
Azt hittem ilyen csak a filmekben van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!