Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami vicces maszturbációs/szex sztoritok? Elmesélnétek?
Későn vesztettem a szűzességem, a barátnőm jóval tapasztaltabb volt. Kifejezetten szexire sikerült, nem volt betervezve, csak volt egy szabad délutánunk. Igazából drámával kezdődött, egy veszekedéssel, amit követett egy közös fürdő, aztán a nagy feszkóra megígértünk egymásnak egy olajmasszázst. Persze a sok meztelenkedés és az olaj meghozta a kedvünket, de mivel nem volt nálunk gumi (és ugye az olaj azt is tönkre tenné), ezért konkrét szex csak nagyon óvatosan mehetett. Kézzel, olajos testünkkel kényeztettük egymás, néha egy-egy pillanatra betettem, pár mozdulat erejéig. Barátnőmnek már több orgazmusa volt, az enyémet húztuk sokáig. Az egész játék a masszázs kezdetétől közel két órája húzódott, és én már kezdtem megőrülni. Akkor a barátnőm hanyatt fektetett, és elkezdett az olajtól csúszós kezével kielégíteni. A telefonja többször is megszólalt közben, de természetesen nem vette fel elsőre, sem másodszorra, végül sokadszorra megadta magát. Abban a pillanatban amikor elélveztem. Életem orgazmusa kezdődött meg két óra agyhúzás után, ő meg erre annyit talált mondani, hogy:
- Szia anya.
Rá kellett harapnom az alkaromra, hogy ne ordítsak fel hangosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!